Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
A Game Of Thrones Online- spoluhráči: celá ČR i SR
Ahoj, na diskusi o této hře byl odkaz na zajímavou stránku, kde lze hrát AGOT online. Zkoušel jsem hru (přes 6 různých prohlížečů :-)) a funguje (není to ale v jednom ono). Hledám spoluhráče. Domluvíme se na termínu a dáme hrací seanci. Zájemci?Ke hře
Díky za skvělou hru. Přestože ta stránka je pekelná :-), bavilo mě to. Jsem z Brna a bývám někdy v Praze. Rád dám hru i fyzicky (mám vydání z první edice s oběma rozšířeními). Stačí se ozvat.
hraní
do Prahy bych klidně někdy zajel to by problém nebyl, jen nevím kdy a kde:)
edici mám druhou:)
jinak souhlasím s hodnocením stránka je to pekelná :D
EDIT: nezkusíme někdy vassal??
http://www.vassalengine.org/wiki/Module:Game_of_Thrones(second_edition)
.
prave jsme to se seilsem ozkouseli a super... todle pujde bez problemu hrat, je tam chat, jsou tam tlacitka na ready, vsechno perfektne vyreseny :)
...
tak teď jen ten další termín :D bude to fakt lepší:)
....
Určitě chci dát znovu a zkusit to přes Vassal. Třeba nám nebude žrát jednotky a dá nám Power tokens :=).
.
nebude v podstate pres vessel je to nastroj kterej ovladaji sami hraci, tzn hra nedela nic sama pokud hrac s necim nepohne
.
urcite bych dal s vama :)
vassal
Jdu do toho:)
.
tak hracu by bylo dost, ted jen dohodnout termin a naucit se to ovladat :)
.
ovladani neni nijak slozity, v podstate se to resi vsechno otacenim karet nebo hejbanim zetonama rucne mysi...
nevim jak teda pere, tusim ze tam byla i verze pro linux ale jestli to pojede spravne...
vassal
Vassal mám stažený. Vše mi běží. Teď už jen otestovat hru online :-).
.
tak muzeme udelat test... nedele, pondeli? vecer? pak bych to mozna nechal az po tech volnech, ted bude hodne lidi rozlitanych mimo
hraní
v neděli i pondělí mám čas:) zase od 19:15-19:30?
hlasování
Vytvořil jsem další hlasování. Tentokrát je v záhlaví, aby bylo dostupné. Nelekněte se jeho délky. Dá se dodatečně upravovat.
dny
víc doplním až budu vědět:)
.
tak jak to dneska tedy vypada?
dnešek
tak jsem sehnal jednoho kamaráda na dnešek - když jste se zatím všichni neozvali:( - takže zatím nás je pět
dnešek
Omlouvám se, že to dnes nevyšlo. Měl jsem důležitý telefonát.
.
Ahoj, omlouvám se z včerejšek, ale zasekl jsem se v práci do noci:(
kdy dáme?
Nějak nám to zamrzlo:=(. Blíží se konec prázdnin a dovolených, tak se snad najde nějaký termín? Můžu třeba čt 30.8. od cca 19:15 Co ostatní?
sasa
u mě dobrý :) 30.8. budu na příjmu:) tak uvidíme
sasa
taky bych mohl
Pomoc
Zdravím, jsem nový hráč a chtěl bych si taky zahrát online. Jen se nějak neorientuju v tom, jak si vlastně zahrát..
pokud možno ten got.host.org ;)
Hraje ještě někdo?
Zdravím, pokud má někdo zájem, rád bych si zahrál ještě přes vassal. pokud má někdo zájem, piště
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
7th Citadel: The alembic of Valengarde
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 6 dnů