Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
A Game Of Thrones Online- spoluhráči: celá ČR i SR
Ahoj, na diskusi o této hře byl odkaz na zajímavou stránku, kde lze hrát AGOT online. Zkoušel jsem hru (přes 6 různých prohlížečů :-)) a funguje (není to ale v jednom ono). Hledám spoluhráče. Domluvíme se na termínu a dáme hrací seanci. Zájemci?K
Jdu do toho
peregrinator
taky bych to zkusil. Kdy by se vám to hodilo?
já taky
Pokud to bude večer (tak od půl osmé) tak jdu do toho taky.
seance
Ok, dnes 16.6. v 19:30. Komunikovat můžeme přes zatrolené hry, pokud někdo nevymyslí lepší způsob.
dnes
tak dnes bohužel nemůžu, jinak mě by se to hodilo kdykoliv od neděle do středy včetně, teda pokud by to bylo takhle večer. Dál zase po domluvě...
...
asi bych do toho taky šel, pokud je místo a dnes mám čas
dnes neeee
Tak rychle jsem to nečekal. Dnes ani zítra bohužel nemůžu. Můžu pondělí, úterý. Nepočkáme až nás bude 6. Ať je to ten správný nářez :=).
Zatím jestli dobře počítám je nás 5:
peregrinator
Seils
zluda
Valmor
Sasa
sasa
souhlas, taky jsem pro 6 hráčů. Navíc bych si chtěl zkusit zahrát nejdřív sám, abych si "osahal" to rozhraní.
termín
já bych mohl ještě zítra, pak na týden letím do Paříže:), takže se mnou leda po 25.6. - ale zahraju pak rád:)
Domluva termínu
Jsem taky pro hru v 6ti. To je největší zábava. Abychom se posunuli, vytvořil jsem hlasování o termínu na doodlu. Není to žádná věda a hlasování zabere minutu :-).
http://www.doodle.com/ya9xrwned4u8rq4t
ja
ja se omlouvam o vikendu nestiham ... jinak behem tydne jdeme do toho :)
.
taky klidne dam...
.
taky bych sel, ale tak po 8 hodine.
úterý 26.6.?
Tak zatím to vypadá na út 26.6. Podle doodlu by mohl:
Peregrinator
Seils
Sasa
zluda (pokud nutno :=)
ValMor (?)
Takže bych navrhoval to dát v tomto termínu. Start 19:30-20:00.
Nemám s AGOTem zkušenosti, jsme schopni to dohrát do půlnoci? (cca 4 hod)
Kdo ještě může?
sasa
jsem pro, moje "pokud nutno" znamenalo, že bych mohl začít tak mezi 19:30 až 20:00, ne dřív. A za 4 hoďky by se to mělo zvládnout naprosto v pohodě, pokud to tedy nebude nějak výrazně pomalejší než desková verze.
tak bohuzel
asi me to nevyjde ... moc prace :/
středa 27.6.
Nakonec jsem si upravil kalendář a můžu i ve středu 27.6., takže nás je 6. Uráááááá. Zima se blíží.
Navrhuji to tedy spustit ve středu 27.6. od 20:00 (jinak můžu už cca od 19:30).
Finální sestava je:
Peregrinator
Seils
zluda
mugvaj
Sadhu
Sasa
Strany si rozlosujeme, nebo se na nich domluví předem?
sasa
ja jsem pro, strany bych nejak rozlosoval
středa 27.6.
Ve středu můžu kdykoliv, jsem taky pro los.
.
uz to nekdo nejak testoval? musim nainstalovat jinaci prohlizec IE9 se s tim nejak moc vyrazne nekamaradi :)
ad mugvaj
Testoval jsem to zběžně viz. vlákno k založení diskuze. Mně vše fungovalo, ale uvidíme. Jsem pro losování, zavedl bych časomíru (omezení času na pokládání příkazů) a vymyslel bych způsob komunikace, nebo budeme hrát mlčky?
komunikace
Určitě komunikovat. Bez diplomacie by to nebylo ono. Aspoň nějaký komunikátor, kterým se dá psát - ICQ, Skype?
.
mam k uziti server TS3. kdyby byl zajem
ad
i kdyz je fakt ze tajny dohody by meli grady :D
.
icq by bylo podle me asi lepsi
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Nemesis: úniková hra
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 6 hodin