Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
44 Hodin na Kletné III. ročník 7.-9.12.2012
Přátelé kamarádi. Už se to opět pomalu blíží a množí se ohlasy, jestli letos budeme pokračovat. Tak snad vás tato zpráva potěší. Opět můžeme nabídnout 28 míst k ležení ve třech pokojích (8+8+12). Opět začneme v pátek od 17:00 a končit budeme v neděli po obědě. Podrobné informace o ceně se dozvíte brzy. V ceně bude jídlo od páteční večeře po nedělní oběd včetně nealko-pitného režimu. Předběžně se můžete hlásit zde, časem zde přibude informace k závaznému přihlášení s cenou a číslem účtu kam posílat peníze.Co za hry?
Tak mě napadlo že bychom se mohli už namlsat co se vlastně bude hrát a kdo co vezme.
Můj hrubý nástřel:
Studená válka
Few Acres of Snow
1812: Invasion of Canada
Lord of Rings LCG
Cyclades + Hades (pokud to neveme někdo jiný)
Ares Project
Doba kamenná + rozšíření
Popř. ještě můžu vzít jeden oldschool kousek z do kdy FFG byli ještě v plenkách a to hru Thunders Edge, ale to zabere opravdu více času.
Hry
Já většinově nevím, co bud brát. Určitě vezmu Sidovu Civku s rozšířením (prakticky počeštěno) a pokud bude chuť na nějakou řežbu, tak i Nexus Ops.
Jinak pokud by měl někdo zájem o něco z mé sbírky, není problém (až na pár kousků, které jsou zapůjčeny).
Hry
s Tarnowem jsme se o hrách letmo bavili a určitě bereme Yggdrasil, Agricolu, Mage knight, Space alert a V roce draka.
Z větších jsme ještě zvažovali vzít Hru o trůny a Descent.
Jinak pokud by měl někdo zájem, zahrát si cokoliv z mé sbírky, taky se stačí ozvat.
Merwin
Descenta máte s rozšířením nebo bez? Já ho kdyžtak mám i s Well of Darkness, počeštěný, takže ho klidně můžu vzít.
aradraug
Stará edice bez rozšíření v angličtině (jen vytisknuté překlady).
Já ještě nemám odehrané ani všechny původní scénáře, tak se do rozšíření zbytečně nehrnu, ale to počeštění je pro nové hráče supr.
Merwin
Tak já vezmu počeštěného, přece jen je to příjemnější, než hledat v papírech, co znamená tahle karta.
Merwin a aradrauq
Pokud jdete do Descentu tak počítejte se mnou - rád bych si rozšířil obzory :-)
Descent
aradraug: dobroš
tarnow: právě pro tebe jsem jej chtěl brát 0=)
Hry
Merwinw když tak vem Takenoko.
Nemáte někdo Vládce Tokia? V češtině by byl asi lepší nebo aspoň s počeštěnýma kartama.
Jinak pokud vše dopadne dobře budu mít aji Spartaka tak věřím že se najde nějaká intrikářská duše, které nevadí sekání hlav v aréně :-)
Jinak v případě zájmu můžu s sebou vzít Star Wars LCG co mám vytisklé.
A přiberu Revolver, ten se nikdy neztratí.
Revolver
nemusíš.
hry
Určitě bych zahrál Descent, Mage Knight (berete ho v CZ?) a jinak celkem cokoliv dale ... :)
xjsvoboda
JJ beru český :-) Šel bys do něj? Jaký scénář?
mage knight
Určitě, kterýkoliv scénař i víckrát. Nemám žádné požadavky ohledně scénaře... prostě mě to baví :)
Lumirius
Takenoko přibalíme a vládce tokia máme doma vyráběný, tak jej můžu taky přihodit.
Kemet
Lumire, co Kemet, nevezmes? A dame i New Eru, nebo nezbude cas?
Ja vezmu Tzolkina, Eufrat, Qwirkle a muzu i Cyclades (Hades), at mas volne ruce na jine krabice ;-) Prijedu na celou sobotu od rana.
gamesy
New Era i Cyclades - to mohu :) - dalsi z nich neznam
JanPavel
Kemet šel z domu. Nechytl se.
New Eru vemu včetně Winter expanze, Cyclades teda neberu a přiberu oddechový D-Day dice.
parkování
V areálu (jako loni) nebo venku (jako předloni)?
aradraug
myslím že to zůstane jako vloni, nic se nezměnilo mimo to, že barák má novou fasádu. Dokonce aji Cartmana uvidíme opět v kuchyni.
Trajan + Lancaster
Má někdo a je někdo ochotný vysvětlit a zahrát?
Přezůvky
nezapomeňte. Jak do školy :-)
Lumirius
Co přezůvky, na základě vlastních zkušeností doporučuji nezapomenout spacák :-D
Cartmen a všichni ostatní
Bohužel jsem musel odjet dřív, ale i tak díky za skvělou akci, výborně jsem se bavil. Každopádně Kalimambo a Banana Matcho ve dvě ráno je úžasná záležitost. Díky.
Poděkování
Děkuji spoluhráčům a Cartmanovi za skvělou akci, bylo opět vynikající. I když se jedná o docela komorní akci má svou specifickou atmosféru, kterou si vždy užívám.
Díky!
Díky
Děkuji všem, spoluhráčům i ostatním, za suprový víkend v příjemném prostředí. I s Ivčou už se těšíme na příště =)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
The Others 7 Sins – Apocalypse Expansion - Lang
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 5 dnů