Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
44 hodin na Kletné
Termín: 10.-12.12.2010 (10.12. od 17:00 12.12. do 13:oo)hry
Ja budu brat vsechno co mame v klubu a jeste hry od verci Gybasove.
Přihláška
Cartmane, blokuj mi tam prosím ty 2+1 místa. Na ICQ se domluvíme jak s platbou.
hry
můžu přivézt
cosmic encounter + expanze
red novenber
red dragon inn
neuroshima hex +babel 13 +duel
gosu
blokus trigon
britanii
to neznemaneé že přivezu všechno bohužel musim jet s batohem takže bych se zlámal pokud má někdo zájem o něco konkrétního pisněte mi zprávu
účast
Momentálně je zaregistrováno 18 lidí. Stále nevím, co s Kubosem???
Díky
Zdar, díky za příjemnou společnost, byl to skvělý deskovkářský víkend.
Z nových her, co jsme viděli, asi nejvíc zapůsobili Vlaaďovi Ušáci a paroháči. To je takové konina, že ji prostě MUSÍM MÍT!!!!
Dnešní Cyklády taky dobré, vítězství zůstalo v rodině, i když ne u mých modrých.
Lumiriusovi díky za Duel in the Dark a za to, že mě aspoň za anglány nechal vyhrát, byť jen o pár bodíků. Zato za němčoury jsem to slíznul rozdílem třídy, takže ani mé pofidérní znalosti němčiny (šajze a himmeldonnerwetterkrucajselement) nestačily na zhodnocení vybombardování Frankfurtu. :D
No a všem ostatním taky díky za atmošku.
Výborná akce
Přidávám se k poděkování, hráčů i her hafo, co víc si může člověk přát.!
Super
Díky všem za hry a hraní, Cartmanovi za skvělou kuchyni a hlavně za pár věcí, které jsem se naučil:
1) Nedělej si srandu z chainmail bikini...
2) Když chceš vyhrát MeQ, musíš nejdřív Sauronovi schovat brýle...
3) Hera je radost...
4) Gilotinovat lidi je sranda...
5) Půl hodiny v ponorce je víc než dost...
Ještě jednou díky.
Vynikající akce
Cartmanovi díky za skvělý servis v kuchyni, moc si sice nezahrál, ale vítězství v "popůlnočním" Race for the Galaxy asi stačilo :-)
Spoluhráčům od MeQ díky za trpělivost (hlavně v první hře).
Her bylo víc než dost a klasicky času málo, chyběl mi ještě jeden den.
Děkuji za atmosféru, moc jsem se na akci těšil a bylo to nad očekávání.
Fotky
Můžu jen poprosit, celkem dost se fotilo, budou fotky někde na netu ke shlédnutí?
děkuji
Cartmanovy za jídlo připadal sem si jak doma u maminky a spoluhráčům, protihráčů moc jsem si to užil.
Otázkou zůstává kdo ukradl Ondru?
Ondra
No, je jen jedna varianta, kdo to byl. Jinak jsme tam seděli až do úterka... :-D
Už se nemohl dívat, jak mu furt shazujeme Olymp na úroveň hanácké nížiny a dal se na útěk.
ondra
možná i dýl
Ondra
Já si myslím, že má alternativní pravidla byla naprosto v pořádku!
Ondra
No, jestli v pořádku nebo ne, o tom by se dalo polemizovat. Naštěstí ale všechno dobře dopadlo...
Jo
a zbyl čas na gilotinování francouzské nižší i vyšší šlechty :-)
Lumirius
A nejen šlechty, chudák klučina s nočníkem...
Aradraug
Neee tos neudělal !!! Že ne, řekni to....ten určitě utekl do Anglie :-)
Lumirius
Revoluce je krutá milenka...neptá se, cos dělal, jak moc jsi utlačoval. Revoluce prostě koná a když se kácí les, létají třísky (případně nočníky).
Namachrovaní hrdinové
tak jsme zjistil že jsem v te druhé hře MEQ udělal chybu při konečném vyhodnocení. Tím že jste dostali Sauronovy žetony do pozice Padá Stín tak jsem se do Finále dostal já a měli jste bojovat s Prstenovými přízraky a určitě by vám nakopaly pozadí.
Sauronovi s lopuchem na hlavě
No nakopali, myslíš podobně jako nakopala Sauronova tlama mému elfovi, nebo ten přerostlý Snaga, který se udržel v kole s naším trpajzlíkem skoro tři karty?
44 hodin na kletné II.ročník
Zdravím a hlásím předběžný termín pro druhý ročník akce. A to nejspíš 2.-4.12.2011.
Yo!!!
Předběžně si zamlouvám zase 4 postele pro nás a nejspíš 2-3 další pro Petra s Přemou a Lenkou. Cartmane, ale tentokrát budeš více hrát a méně vařit!!!! :)
Pěkně!
Tak je to správné, v povedených akcích se má pokračovat!
44 hodin na kletné II.ročník
Tak potvrzuju termín. A považujte ho za neměnný.
Pokud seženu někoho do kuchyně, tak si klidně zahraju více. Ale kdo nás bude rozmazlovat v jídle více než já.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Unlock! Extraordinary Adventures
Akt. cena: 530 Kč
Končí za: 5 dnů