Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
The Witcher: Old World
CD Projekt Red ohlásili, že vyjde další hra ze světa Zaklínače ve spolupráci s Go on Board. Bude se odehrávat ještě předtím, než započal příběh Geralta. Hra je pro 2 - 5 hráčů a měli by v ní hrát za zaklínače z různých škol (vlka, medvěda, kočky apod.). Plánují ji zafinancovat prostřednictvím Kickstarteru. KS by měl začít v květnu 2021 a vydat jí plánují v dubnu 2022.@cosmic Ona ta úspora pak docela rychle klesá, ve 3 platí jeden o necelá 4 eura více než při 10ti krabicích. A oproti 9ti krabicím jsi tou jednou další ušetřil celých 20 centů:-) Takže objednávka 3-4 krabic se zdá jako optimum úspora vs čas.
Ahoj, taky backnuto první den, vezmu k sobě dva lidi, osobní předání na trase Jičín/Hradec Králové.
Ahoj, taky backnuto první den, vezmu k sobě 1-2 lidi, osobní předání Benešov/Praha.
Edit: poslední místo
Ahojte,
bol by nejaký 1st day backer zo Slovenska (ideálne Košice-Prešov-Bardejov) ochotný zobrať ešte 2 krabice naviac?
budem to brať a backol som to v prvý deň, (Prešov) tak ak máš záujem, napíš mi správu a dohodneme sa:)
Tak na KS koukám a celkem mne zaujalo i to, že bude v CZ jazyce.
Je tu nějaký 1st day backer, který by mne přibral? Zvažuji Deluxe edici.
Jsem sice sever Čech (Teplice), ale dojezd do 100km by neměl být problém.
Kdyby někdo z Plzně/okolí chtěl, tak jsem Day 1 backer.
Máte někdo info o CZ překladu? Z uvedených informací se nemohu zbavit silného dojmu, že s námi Poláci zase vydrbou a bude lepší počkat na lokalizaci.
Ahoj, také mám backnuto první den. Kdyby měl někdo zájem se přidat z Praha-Strašnice a okolí, tak se ozvěte.
Ahoj, také to mám od prvního dne v Praze.
Jen mi není na 100 procent jasné, jestli když vezmu Standard, tak se ke mně můžou přidat další i na Deluxe?
Ví to někdo, prosím?
Pokud by měl někdo ještě v Brně místo a nebo se chtěl přidat (1st day mám), napište PM. díky!
Ahoj, má ešte niekto 1 voľné miesto? PM
Teoreticky můžu také někoho přibrat (1st day backer, Vsetín).
Případně též nabízím možnost (backer Nr.202) přibrat někoho do pledge.
Oblast Náchod - Trutnov + Nymburk
Případně pište PM
--------------------------------------------------
Lazy - Cat - BG
No Game - No Life
Bratislava - Trnava
Sme dvaja, mozno traja, ak by sa chcel niekto pridat. Krabice viem potom v Ba alebo v TT predat osobne, takze ziadne dalsie naklady na zasielkovnu.
Samozrejme som tiez 1st day backer.
České Budějovice backnuto první den. Pokud by se chtěl někdo přidat. #Witcher: Old World, The
Tak když už to tu je, tak můžu případně taky někoho přibrat.
First day backer, Nový Jičín a okolí, případně Frýdek - Místek.
Brandýs nad Labem - Praha-Východ - Praha - Brno - Brno-Venkov
Pokud by se někdo chtěl přidat ke mě, je možnost. Hru následně dokážu dovézt na výše zmíněná místa, kde se běžně pohybují. Případně pak kdekoliv po cestě Praha-Brno a po domluvě klidně i dál :-)
Backnul jsem v první minutě, takže figurka Eredina na koni je jasná :-D
Zájemci případně pište do zpráv a nějak se dohodneme :-)
Taky případně někoho k nám pribereme. Olomouc/Zlín first day backer
Brno
First day backer, taky můžu někoho přibrat.
Mam backnuto 1st day. Nicmene jelikož se asi nikdo nepřida tak se k nekomu joinu (okolí MB nebo trasa Praha-Liberec) dejte kdyžtak vědět než skončí kampaň abych stihl zrušit pladge.
Díky
Tak PM se blíží :)..jinak kdyby nekdo chtel tak jsem 1st day backer.
Tedy kdyby se tedy by nekdo chtel pridat tak okolo MB neni problem…Popř. trasa Praha - Liberec
Pořád se keš mně může přidat kdokoli, kdo si pro své vysněné krabice dojede do Prahy na Jahodnici (u Černého Mostu). Případně pište.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
The 7th Citadel - Collector's edition
Akt. cena: 2300 Kč
Končí za: 15 hodin