Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
The 7th Citadel
Post-apo fantasy nástupce 7th Continent by měl dorazit během září na Kickstarter.@louza
Aha, rozumim. To jsem cetl, ze se jedna o modifikaci, nikoli "pokracovani" na stejnem principu. No, cas ukaze. Zase na druhou stranu mit dve naprosto stejne hry takoveho rozsahu by asi nedavalo smysl?
Vojtech Musil
Já jsem taky pro. Radši dostat něco co mi až tak úplně nesedí a nebude to to samé co už mám, než rozvařenou derivaci téhož. Líbí se mi, že si autoři nastavili laťku trochu výš a držím palce aby jí přeskočili. Jsou šikovní. Ale už teď vidím, že i když Citadela bude nepochybně pro někoho skvělejší než kontinent. Pro mě už zůstane top asi ten kontinent. I tématicky. Pořád si myslím, že to může být totální pecka, pokud to tvůrci dobře uchopí. Snad se zadaří.
Je mozne se jeste k nekomu pridat?
Ahoj,
vcera jsem vahal a s tezkym srdcem jsem 7th citadel nakonec nepodporil. Porad mi to lezi v hlave a je mi to lito. Je mozne se k nekomu pridat?
Okoli Frydek-Mistek, Roznov pod Radhostem, Frenstat pod Radhostem, ale v podstate mi to je jedno, urcite by se to dalo nejako predat. Mel bych zajem o all-in pledge + nejake addony, jestli to je mozne. Diky
Vojtěch Musil
Jsem z Ostravy, pokud bys měl zájem, můžu ti pak přibrat kopii. All-in + všechny non-gameplay addony vyjdou na 227 eček.
@DannyK
Diky za zpravu, poslal jsem ti SZ
4. Června startuje kampaň na novou hrozbu a rozšíření.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Království divů + promo karty
Akt. cena: 420 Kč
Končí za: 4 dny