Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
MalcolmReynolds
Ja prave myslim, ze timhle pocinem se to zmeni, jednou to prijit musi a prave tahle libiva vec je k tomu jak delana. I kdyz je fakt, ze s prekladem story booku od Kospina, ktery se k tomu hlasil - velky respekt a dik! - neni lokalizace zivotne dulezita. Tak uvidime, ale jak pisu dole, uz me na dungeony definitivne lapili ;)
Čeština
Podle mě ta věta ve FAQ cílí hlavně na Němce/Francouze. U nás si taky myslím, že šance jsou minimální.
Polština
Na Němce, Francouze a troufám si říct Poláky ;)
Lokalizace
Teď už to asi nedohledám, ale tuším, že jsem někde zaslechl nějakou odpovědnou osobu (zástupce nějakého vydavatele) odpovídat na dotaz ohledně Red Raven games hry (firma Ryana Laukata) a odpověď byla, že přestože jsou RedRaven games malá firma, požadují poměrně vysoké minimální počty vydaných kusů = rozhodně ne 1.000 ks.
Takže českou lokalizaci bych nečekal, zase na druhou stranu není fér říkat, že české vydavatelství na Laukatovy hry kašlou, protože minimálně u předchozích (Above and Below) ten zájem byl.
Btw.: Kdyby měl někdo zájem se připojit k hromadné pledgi Sleeping gods s vyzvednutím v Brně, ať prosím napíše uživateli Simcsa na deskožroutu, co vím, zatím místo je.
Hromadný pledge Brno
Tak už mám plno.
Inak, večná vďaka Kospinovi za preklad. Máme vytisknutú knižku príbehov k Near and Far a je to skvele spracované. :)
Jižní Cechy
Mám pledge a klidně priberu zájemce na případne rozmnelneni poštovného.
Multi Pledge
Někdo z Olomouce či Brna?
Multi Pledge Olomouc
Pořád o tom uvažuju :)
Joe62+Pernicek
Já mám samozřejmě backnuto. Day one...v první minutě:) Takže mi pak dejte vědět, kdyby jste se chtěli přidat:)
Kame
Čekal jsem, že se ozveš a nezklamals, tak já do toho jdu.
=)
Pořádně na to mrknu, zatím jsem nahajpovanej tady z toho těšení :-)
Praha group pledge
klidně vezmu víc her v Praze...
Brno
Má ještě někdo volnej pledge v Brně? A na kolik to vychází i s poštovným?
Olomouc+Brno?
Tak ještě bych měl místo na group. Zatím jsme dva v Olomouci, třetí se rozmýšlí. Sice jsem z Olomouce, ale do Brna by se dalo dopravit (s trochou trpělivosti):)
Ve FAQ je uvedeno, že poštovné pro 4 kopie je cca 30 dolarů do EU.
Kame
Ahoj, budete to brát i s tím rozšířením ? Pokud ano, pak bych se hlásil. Přepravit to z Olomouce do Šternberka by se už nějak zařídilo...
MikeDundee
Můžeš si vybrat jakýkoliv pledge a addony. Group pledge jako takový tam není. Takže zbytek těch kopií se bude přidávat až v Pledge managerovi. Zatím jsme dva a oba bereme ten pledge za 100 dolarů, tedy hra a rozšíření.
Kame
Tak já bych se také rád přidal, do Brna se to nějak doveze :)
Winsz
Sorry, já to sem zapomněl napsat, ale teoreticky už jsme 4. Ale nepropadej panice, ten jeden ještě váhá, a navíc jsem napsal na KS, jestli je možné vzít hromadně třeba i 5 kusů, uvidíme, co napíšou. Když najdeš jinou skupinu, tak klidně přeskoč, ale zkusíme to nějak vymyslet, aby se dostalo i na tebe:)
Kame
V pohodě, to já jsem měl napsat, tak kdyby jsi měl to jedni místo, tak určitě napiš. Jestli tady má ještě někdo volné místo v pledge, tak se hlásím.
Ostrava
Zvažuje a nebo kupuje někdo hru z Ostravy a nebo okolí?
také bych se přidal
Ahoj,
rád bych se také k někomu přidal.
Jsem z Turnova.
Pro mě nejlepší nějaká skupina z Prahy nebo Liberce.
Pište když tak soukromé zprávy přímo mě.
Díky
Jirka
Hradec Králové
Kdyby chtěl někdo s vyzvednutí v Hradci Králové, či přeposlat kamkoliv, mám dvě místa.
EDIT1 ...už jedno místo.
EDIT2 ...už plno.
Ostrava
Tak beru si jednu kopii, takže pokud by se někdo chtěl přidat tak mi napište zprávu...
také bych se přidal
Má někdo ještě volné místo v Praze nebo Liberci?
SVK / BA
Ahojte, backuje toto niekto v BA/okoli a rozmyslal uz niekto s spolocnom postovnom ak by nas bolo viac?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dostihy a sázky Junior
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 10 dnů