Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Marvel United
https://www.kickstarter.com/projects/cmon/marvel-united?ref=discovery_categoryWolvik
Jak tak sleduju tu kampaň tak si myslím že gameplay all in bude tak kolem 220$ (myslím si že tam ještě tak 2 rozšíření ukážou) + poštovný ale tady bych to neviděl tak optimisticky, mají psanou očekávanou cenu poštovnýho 30-42$ bez add-onů takže bych čekal poštovný za gameplay all in spíš kolem 45-50$
Rozšíření
Každé rozšíření přidává nové pravidlo pro hru a k němu vázané komponenty. Plus tam jsou ty známější hrdinové tak cílí na sběratele.
ad rozšíření
Hra je v základu zdánlivě poměrně jednoduchá. Rozšíření přidávají drobné pravidla, které jde kombinovat s jakýmikoli hrdiny, záporáky a lokacemi. Díky tomu by tam měla být docela velká znovuhratelnost.
Navíc každý hrdina je trochu jiný a když se u stolu sejdou 4 mlátičky (typu Hulk) můžou to mít zatraceně obtížné.
Zajímavou znovuhratelnost zajišťuje i samotný princip. Každý ke svému tahu přidává i akce předešlého hráče. Díky tomu se stačí se stejnými hrdiny proházet u stolu a hra bude jiná a bude potřeba i jiná strategie.
Omlouvám se za sloh :-D, ale mám pocit, že to v tom lidi nějak nevidí a přijde mi to škoda.
chubbop
Ano, hra je poměrně jednoduchá. Já to v tom vidím a nedokážu si představit, že bych tohle za ty prachy backoval. ;-)
Azalin
A? V cem je problem? Pro me to je presne hra, kterou rad backnu v plne palbe. Marvel (v porovnani s ostatnimi Marvel hrami vyjde jeste hodne levne), jednoducha pravidla, ktera pochopi kazdy (vcetne decek) a presto dostatecne variabilni a takticke diky mnozstvi postav a padouchu, pekne figurky a stylizace (samozrejme otazka vkusu, me se to libi), a Marvel...
Plzeň
Vzhledem k počtu odemčených SG asi nakonec základní krabici vezmu. Pokud by se chtěl někdo přidat a ušetřit na poštovném, dejte mi vědět. Předání pouze v Plzni.
Brno
ke me :-) piste sz....
Nitra
Budem backovat pravdepodobne allin pledge. Ak by sa chcel niekto pridat z Nitry a okolia tak dajte vediet.
ks
Nevim jestli je vhodna doba, ale nechtel by se nekdo pridat? Je tam celkem pekna uspora na postovnem pro all-in. Do konce pristiho tydne bych to rad uzavrel. Pokud jste na trase Zabreh-Brno-Jindř.Hradec a chteli byste do toho jit, piste do zprav
...
Je tu někdo kdo do toho nakonec jde a ke komu bych se mohl eventuelně přifařit kvůli poštovnému? Ideálně skupina.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Lords of Ragnarok: Terrain Expansion nové
Akt. cena: 550 Kč
Končí za: 4 dny