Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–6 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror, Zombie |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jean-Baptiste Lullien Nicolas Raoult Raphaël Guiton |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 2450–2969 CZK) |
Sdílej: |
Základní krabice - nákup a rozdělení mezi více zájemců
Zdravím,Zajem asi
Měl bych zajem o figurky.
Figurky
bych bral. Preferuji tlusťochy bez čepice a klidně i jiné zombíky, záleží na ceně
K večeru 28.2.
Zatím by mi mohli zůstat všichni standardní zombíci (63 ks). O vše zbylé se mi ozval Siki.PS.
Rád bych se domluvil na 20 kč za figurku.
Krabici jsem objednal a mohla by brzy dojít. Posílal bych to přes Českou poštu. Poštovné by se měnilo dle množství figurek (podle toho zda to půjde pěnovou obálkou/balíkem aj.)
PS.: 15. a 16.2 jsem v Praze, ale na kurzu. Pokud by měl někdo raději osobní předání, byl by to večer 15.2. (18:00 - 20:00) anebo 16.2. (kolem 17:00). Vše je podmíněno programem (kino, divadlo apod.), ale přespávám. V pátek odjíždím a rád bych jel ihned. S každým zájemcem se ale rád domluvím, jak a kde bychom se sešli.
1.3. ráno
No 20,- za figurku se mi zdá ucházející.
V tom případě bych rad zatím zamluvil 5 tlouštíků, 5 běžců a 15 chodců.
Zaleží na tom kolik lidí bude mít zájem, pokud málo tak bych počet zombie navýšil.
Hrdinové
Ahoj, vzal bych figurky hrdinů. To by mohlo vejít do bublinkové obálky, ne? :D
edit: mimochodem super nápad.
Stav
To: Sleepy
musím se omluvit a odkázat na záznam ze včera. Zůstali pouze standardní zombíci, vše ostatní odkoupil Siki.PS.
Nicméně bych se rád v rámci vlákna zeptal, jestli je zde ještě někdo, kdy by stál o jiné komponenty než figurky? Koupit další bednu a zase ji rozebrat mi nedělá nejmenší problém. Jen by to bylo otázkou času, než zase přijde. Pak bych měl dotazované hrdiny určitě možnost dát stanou jako zamluvené.
To: Laionel
Co se týče zombiků, tak jsou každý po 7 kusech (až na mou vlastní bednu, kde mi poslali jednoho běžce 8x a druhého 6x, ale počet seděl).
Pokus se mohu spolehnou na dosavadní zkušenost, tak mi přijde bedna zítra. Zamluvené bych dal bokem. Mohou být namíchaní? Půjde hlavně o druh ne vzhled? Mathyas měl prosbu na tlouštíky bez čepice. Rád bych věděl, jestli vám mohu vyhovět oběma zároveň.
K dispozici by pak bylo ještě (v závorce rezervace, se kterou zatím počítám):
2 tlouštíci (po odečtu 5 pro Laionela a 7 bez čepic pro Mathyase)
9 běžců (stranou 5 pro Laionela)
20 chodců (stranou 15 pro Laionela)
Piště prosím, pokud by se to mělo měnit. Deadline sem dávat nechci, ale kdo napíšete, že už na 100% víte, kolik jich vezmete, s tím se domluvím, zabalím je a co nejdříve odešlu.
Netřeba omluv
Není třeba se omlouvat, nějak jsem to přehlédl :)
špekolýni
Moje prosba na sedm tlouštíků bez čepic je aktuální, rád je vezmu. Ideálně ta předávka v Praze
Děkuji
Figurky
Jde mi jen o typ, na vzhledu nezaleží, stejně si ho upravím podle sebe :D
Idealně bych bral to předání v Praze. Pak dej jen vědět kdy a kam přijet.
Postavy
Jelikož se nikdo další neozval....
Prosím o:
5 tlouštíků,
5 běžců,
35 chodců
Tohle by byl už finální počet, pokud seš pro to předání v Praze bude to super.
Dík
Zbytky
Rozebírají se poslední kousky a těmi jsou v tomto okamžiku:
2 tlouštíci
9 běžců
Zaslání poštou nebo předání v Prave - viz zápis z večera 28.2.
Krabice
Hodila by se mi prazdná krabice! :-D
GeneralX
Ahoj, Jsem vzal všechno krom figurek :-).
Kolik dáš za krabicu? :-)
Petr
Krabice
Max kilo
Aktuálně
K rozebrání jsou stále:
2 tlouštíci
9 běžců
Současná přání pro nákup další bedny:
Figurky hrdinů - Sleepy (6x figurka)
Komponenty k hrdinům a trash (desky, rozlišovače, bedna, desky plánu, pravidla, tokeny)- Phull1
V tom případě mi zůstanou všechny figurky zombie a všechny karty (hledání, oživení, základní výbava, ). Cenově tedy větší část bedny. Pokud se někdo ozve o většinu figur a bude vyhlídka na rozprodání alespoň 75% krabice, rád to koupím a rozešlu/dovezu. Uvědomuji si, že diskuse se asi nesledují tolik jako akce, ale dám přednost jistější domluvě předem než pokusu o prodej skrze inzerci.
Zatím vás poprosím o trpělivost a oslovení spřátelených hráčů.
Bedna č.2
K rozebrání je stále:
Karty průzkumu
Karty základního vybavení
12x zombie (6 běžců, 6 tlusťochů)
Současné rozdělení bedny č.2:
Figurky hrdinů - Sleepy (6x figurka)
Komponenty k hrdinům a trash (desky, rozlišovače, bedna, desky plánu, pravidla, tokeny)- Phull1
Spawn karty a 25 chodců- fidisko
Nekromant, Zrůda, 5 Chodců, 4 běžci, 4 tlusťoši - Hrutwang
5 chodců, 4 běžci, 4 tlusťoši; Karty přeživších - Norwick
GH
Vim, ze to tematicky nepatri sem, ale kdyz uz se rozebiraji ty krabice..Nemel by nekdo zajem o rozebrani krabice Green Hordy? Nekdo ji tu drazi za devatenactset. Ja bych mel zajem hlavne o katapult
Figurky
Zdravím, pokud je ještě volno měl bych zájem o figurky zombíků od každého modelu dva kusy (modelem je myšleno přímo vzhled ne typ). Takže teoreticky 5 chodců (pokud jsou různí a víc jich není), 4 tlusťoši (2*2) a 4 běžci (2*2). Pokud samozřejmě je možno takto poskládat. Dále bych bral karty postav, mám anglickou verzi tak pro doplnění českých. Prosím do PM o nacenění. Pokud by se v budoucnu rozebírala další bedna, určitě bych něco ještě vzal (figurky hrdinů, necro, zrůda, možná herní plán). Díky
Massive Darkness
budu mít navíc Massive Darkness, byl by zájem o komponenty jako u Černého moru? Pokud ano, piště do vlákna pro tento účel u Massive Darkness.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Storm Over Dien Bien Phu
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 6 dnů