Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–6 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror, Zombie |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jean-Baptiste Lullien Nicolas Raoult Raphaël Guiton |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 1 obchod (2969 CZK) |
Sdílej: |
SEASON 2
Prý se chystá druhá sezóna Black Plague na kickstarter. Vlastnící jedničky, půjdete do toho? Co nového to může přinést? Neznám původní Zombicide a nevím, jak moc se jednotlivé sezóny lišilyKS 2.vsezóna?
Fakt? Chtěl jsem si koupit zaklad, plis rozšíření.. Ale i tak mě mrzi nemít bonusy z KS. Takže by stálo za to počkat až bude druhá sezóna na KS.
season 2
Má být ve vývoji.
Ale pokud by i letos spustili kampaň na kickstarteru,stejně dřív než před vánoci 2018 by hra nebyla.
Zombicide: Green Horde
Tak včera při skončení kampaně Rising Sun byl oznámen další KS projekt, který bude cca za měsíc a tím dalším projektem bude Zombicide: Green Horde.
Návaznost
Jsem zvědavý do jaké míry bude Green Hordes využívat původní Black Plague. Informací zatím moc není, takže si budeme muset počkat do května...
Zombicide: Green Horde
Uvidíme s čím přijdou, ale nejspíše do ní stejně půjdu....
Heczkoun
Je to nemoc, jsem na tom stejně.
:)
Jsem zvědavý na crossover do massive darkness, pokud bude. Zombie orci mně tematicky zrovna neberou. Crossover massive darkness zc:bp stál v ks kampani 8 dolarů a za ty peníze zvýšil variabilitu solidně.
czechImenhotep
však si taky chci nafackovat, že jsem ho nevzal. :D
:)
Celkově mi přijde u ks zajímavé dělení obsahu mezi základ a volitelná rozšíření. V základu je zpravidla tuna figurek hrdinů, až možná zbytečně moc, na úkor základních druhů nepřátel nebo monster. Volitelná rozšíření cenově vůči základu jsou nezajímavá a zpravidla neobsahují nic "to musím mít, protože to přidává boží mechaniku" nebo ve stylu"ty figurky kostlivců a duchů jsou prostě úžasné." Pak tam vrazí něco co je finančně vůči ostatním rozšíření jak z jiného světa....balík za 8 doláčů, který dodá do jedné hry takový počet hrdinů a do druhé hry takový počet mobů, že je z toho pomalu v tomto ohledu ze základní verze ks verze hry. Prostě u ZC:BP pokud bych měl retail tuším se 6 hrdiny tak nejednou jich mám o několikanásobně víc a u massive darkness o x skupin základních nepřátel navíc. Aneb nemáte ks verzi zc:bp, ale jenom retail, kupte si za pár šupů crossover...a k tomu samozřejmě celý ks massive darkness...fór je v tom, že se bez toho ks massive darkness objedete a vystačíte si s tím balíkem za 8 doláčů.
Závěr je takový máte-li zombicide black plague nebo massive darkness ať už v retail nebo ks a nechcete kupovat ks zombicide green tide, tak sledujte kampaň green tide v průběhu se může odemkonut zajímavý crossover bez nutnosti vlastnit druhou hru.
Green horde
Rozmýšľam že by som sa do tejto hry pustil len mám dotaz: treba mať nejakú základnú hru (v tých názvoch sa strácam, netuším čo je core :)), alebo keď kúpim Green Horde, bude tam už všetko potrebné na hru? Je nás 5 na hru, zatiaľ fičíme na Descente 2nd a Blood Rage, oplatí sa to brať? :)
seladean
Ano vyjde základ (core) a k tomu nějaké expanze. Navíc se ty hry mezi sebou dají kombinovat Black plague + Green Horde. A už v pravidlech BP je poznámka, že pokud chceš, můžeš míchat i s moderním zombicidem :)
Yedle
Super ďakujem :) tak idem do toho (ak ma manželka nezabije :D)
kickstarter
30.5.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
In The Year of The Dragon 10 anniversary - čeština
Akt. cena: 1050 Kč
Končí za: 19 hodin