Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–6 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror, Zombie |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jean-Baptiste Lullien Nicolas Raoult Raphaël Guiton |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 2450–2969 CZK) |
Sdílej: |
Abomination Pack nebude nekdo obednavat
nebude nekdo obednavat nebo neprodava ze by sme se sabli :D :)V bazaru
Ahoj, jeden mám teď v bazaru. Ale je tam už dost vysoká cena.
J
:)
praaaave :DD spis sem hledal :D nekoho tak do litru :D a tam to naposled bylo 1200 :D
Amazon
Já to objednával z ameriky přes amazon a cena mě vyšla na cca 850,-
cena
Cena letí nahoru.
Před půl rokem nebyl problém sehnat za 30e ,ted v bazaru 1200 kč :+)
A dneska nový inzerát 1050 kč.
:)
jeste mohl bych mit dotaz hodne se tu mluvi o rozsireni nekromantu ? to mysli treba toto
https://www.miniaturemarket.com/gugf010.html
a jedna se tam o ty nekromant karty ? u jinych guest edici ty karty napsane nebyli dekuji za odpoved :)
E-bay
Průběžně checkuji e-bay a občas tam na něco narazím. Tenhle "Zombicide: Black Plague - Survivor Set: Guest Artist Naiade" jsem tam našel asi za 600 i s poštovným, zrovna dorazil :D
Zatím vždy vše v absolutním pořádku. :) Nové i rozbalené.
Nevím na co se ptáš zeroii. Jde koupit jen Ostokar a To-Me Ku-Pa. Ten Guest box s To-Me Ku-Pa nekroušem se prodává třeba za dvojnásobek toho co stojí Ostokarův Guest box. Pak jsou ještě úplně jiní 2 necromanti z Kickstarteru, ale to jsou doslova relikvie..... těžko sehnatelné za "rozumný" peníz.
Jinak každý ten nekromant ti dá dalších 6 svých vlastních spawn/nekromantských kartiček. Je jen na tobě kolik si jich dáš do spawn decku s kterým budeš hrát. Dle pravidel Kabalu máš mít v decku jen 6 kartiček (jakýchkoliv) nekromantů. Např. necháš těchto 6 karet: 3 základní nekromanti, 2 Ostokar, 1 To-Me Ku-Pa. Je to i v pravidlech vysvětlený.
Vždy když se lízne jakákoliv necromant karta tak všichni necromanti na ve hře mají extra aktivaci. Ostokar navíc při své extra aktivaci dá vždycky extra aktivaci i všem zombíkům na svém poli. To-Me Ku-Pa, když se prvně spawne, spawne k sobě ihned i obyčejnou abominaci/zrůdu. Když už není figurka, dá obyč abominacím extra aktivaci.
Co dělají ostatní necroušové nevím a jen doufám, že má křehká vůle dokáže nekoupit ten předražený Guest box s To-Me Ku-Pou a že si prostě počkám na necrouše z Green Horde......
A postuduj v pravidlech ten Kabal. :D Když se dva necromanti potkají tak spolu otevřou portál a ihned utečou :D
Dostupnost
Rozšíření je dostupné na Planetě her, zbývají asi jen 4ks.
Díky za info!
Už je tam o jeden pack míň :D
Rádo se stalo
A už tam není nic :)
moneymaker
To zase bude na bazaru předražených rozšíření. -_-
bazoš
Bohužel, ale dokud je kupec je i prodejce.
Já se moc těším na omalovánky :)
měl by někdo zájem?
kdyby někdo měl zájem budu mít na prodej v brzké době
Zombicide: Bosses Abdomination pack
a
Zombicide: NPC - 1
případní zájemci s nabídkou ceny + Postovné piste mi do Soukromé zprávy
Zombicide: Bosses Abdomination pack
Mám doma jeden Zombicide: Bosses Abdomination pack, novy v obalu. Pokud ma někdo zajem piste do SZ.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Earthborn
Akt. cena: 1700 Kč
Končí za: 14 dnů