Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–6 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Horror, Zombie |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jean-Baptiste Lullien Nicolas Raoult Raphaël Guiton |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 2450–2969 CZK) |
Sdílej: |
Abominace - problém
Narazil jsem na potíž s Abominací, kdy mi přišla hned na začátku a já jsem ji neměl čím zabít. Je to opravdu potíž, protože člověk si ani pořádně neužije hru, jen prchá a prohledává jako ďas, aby našel dračí žluč a pochodeň2 možnosti
V základu hry jen dvě možnosti:
Dračí oheň a Samson se zbraní s poškozením 2+jeho skill +1 poškození
Rozšíření: Npc1 - karta Kuš s poškozením 3.
Wulsburg - zbraně s dračím ohněm.
Bastacka
Jo jo je to tak. Ale mně to právě přijde málo. Zezačátku je o náhodě jestli najdeš žluč a pochodeň a když ti přijde Abo, tak na nic nemáš. Ani kouzlo
průzkum
Jo na začátku hry je to o hledání vybavení.
Hledat,hledat,hledat.
Pokud máš u hrdiny pochodeň ,můžeš brát 2 karty.
pochodeň
Ano, ale je to velká náhoda. Pochodeň můžeš mít až v druhý půlce balíku..
Tak asi to někdy vyjde a člověk to najde včas. Ale opravdu se nikomu nezdá, že by se tomu mohlo trochu pomoct?
Mathyas
Dej těm chudákům zombikům aspoň nějakou šanci :+))
Bastacka
Když mě šíleně iritovalo, když jsem kosil zombíky po kilech hlavně skřetí kuší a kouzlem z krypty a na Abo jsem neměl nic :-)
Problém?
Taky se mě to snad poprvé stalo, pak už ne. Je to shoda náhod, ale dá se to řešit. Prostě hledat jak již bylo zmíněno a další musí odlákávat hlukem. U malé mapy problém u větších máš většinou dostatek času.
Zrůda
Já v tom problém nevidím. Zrůda se pohybuje o 1 pole, takže se dá vždycky nějak utéct popřípadě odlákat když jde do tuhého.
Bubák
OK tak děkuji za názory. já to hrál dvakrát, takže nemám ozkoušeno a proto mě zajímalo, jak to vnímají jiní
Jinak nevíte, jestli to někdo hraje v Praze a okolí?
Abo
Hra mi přišla před týdnem a od té doby to hraju každý den, "dokonalá" pravidla stále šteluju, ale v 95% případech prohry není důvodem Abominace . tahle obyčejná ze základu tě spíš jen žene nějakým směrem, a jak tu někdo zmínil.... prostě musíš hodně hledat, špatně mícháte balíček předmětů :P ..... jinak imho Abominace překvapí maximálně, když si lízneš její aktivaci navíc v nějaké smolné situaci (třeba když plánuješ v příštím kole její upálení a ona se přesune na tebe....... ) jinak se jí dá imho většinou předcházet: utíkat, nalákat jinam, včas upálit.
Vejco
Tak asi mě to otrávilo zbytečně a byla to smůla. Je pravda, že tě někam žene a ten tlak asi patří ke hře. Přeci jenom , pár týpků a nekonečné zástupy oživlých mrtvol, kdo by neustupoval?:-)
Hodně hledat ano, ale to chce lepší ruce na míchání :-)
Vyprava 1 Lov vysoke zvere
1. kolo hned nekromancer
2. kolo hned Abominace :D a zabava mohla zacat hned si to odniesol Clovis a Samson :D
Abo hned
já měl něco podobného a pak člověk dost nestíhá. Jediná šance je mít v té době alespoň artefakty z krypty a modlit se za dračí oheň
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kolekce karetních raritek
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 5 dnů