Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–2 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | desková hra, strategická, diplomacie |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Ananda Gupta Jason Matthews |
Rok vydání: | 2005 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
význam Headline karty
Dotaz pro někoho z těch, co mají nahráno hodně her: nevíte, jaký má z hlediska herního mechanismu význam Headline fáze ?zajímavý dotaz
Takhle jsem nad tím nikdy nepřemýšlel... Bral jsem to jako součást fluffu, něco jako "a hlavní událostí této pěliletky je soudruh Fidel, který převzal nadvládu nad Kubou"
trohat
Obecně nevím k čemu tahle fáze je, ale díky ní mi přítelkyně dokázala pěkne zatopit a v podstatě během jedné akce úplně otočit hru.
Stalo se to nějak takhle. Záhrál jsem bodovací kartu. Ona zahrála Missile envy. Dostala nějakou rudou kartu se 4 body. Doplnila si body vlivu do oblasti, kde se mělo bodovat a pak už jenom počítala body. Detaily si nepamatuji, ale vím že mě tím tenkrát docela dostala.
Vyznam Headline karty
Dva male priklady:
1) SSSR pouzije kartu na snizeni vlivu USA v nektere zemi. Ihned pote, jelikoz je prvni na tahu, si danou zem vezme pod kontrolu.
2) USA da ctyrkovy event na snizeni Defconu, aby dosahl urovne 2. Sovetsky Svaz nemuze pouzit prevrat a pokud nahodou pouzil event na snizeni Defconu, tak nejspise prohral hru.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Únikovka: Loupež v Benátkách
Akt. cena: 170 Kč
Končí za: 1 den