Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–2 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | desková hra, strategická, diplomacie |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Ananda Gupta Jason Matthews |
Rok vydání: | 2005 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Kupa hry
Ahojte, viem ze hra na slovensku alebo v cesku nieje velmi dostupna. Trochu som brazdil internet, ale na ziadnych online strankach nieje dostupna. Preto moja otazka je, kde si mozem hru kupit. Kedze som teraz v USA tak mam dve moznosti.. Kupit si ju tu , ale bol som v obchodoch a bud ju nepoznali, alebo mi dokonca povedali ze sa prestala tlacit. Neviem co je na tom pravda.. alebo druha moznost pockat kym pridem domov a objednat si ju z dakej stranky ak mi daku odporucite. Po pripade odporucite americku ale overenu a nie pofidernu stranku.. Dakujem za odpoved. Dost po tejto hre tuzim. Kedze som zberatel spol. hier, tato mi nesmie v zbierke chybat :))stOKYi
Právě probíhá reprint. Stačí počkat do září/Septembra.
Koupě
http://www.svet-deskovych-her.cz/, www.tomovyhry.cz
datum
Dakujem vam za infosky. tak to si uz radsej pockam na deluxe 2011.. a presnejsi datum neviete vydania?? chcem to kupit tu v amerike za dolare tak ze ci to stihnem :)) dakujem
to stoki
Na GMT psali, že v polovině srpna.
thx
ďakujéém :)
Reprint 2011
Nebudete někdo brát z předobjednávky na GMT? Sám předobjednávku mám, ale pokud nás bude více snížíme poštovné atd ...
Už posílali mail, že v nejbližší době budou strhávat peníze z karty, takže nejvyšší čas ...
The_Chosen
ja tiež čakám na reprint.. chcel som si hru kúpiť už cez leto ale povedal som si že počkám na novú verziu.. A zdá sa mi že to posunuli, ten dátum, len už neviem presne na kedy..
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
SoB: Blasted Wastes Artifacts #1 Game Supplement
Akt. cena: 199 Kč
Končí za: 16 hodin