Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–2 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | desková hra, strategická, diplomacie |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Ananda Gupta Jason Matthews |
Rok vydání: | 2005 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
konec hry
Chci se vás v této diskusi zeptat jaké máte zkušenosti s ukončením hry TS. My jsem se zatím, cca 6-7 hrách, nikdy nedostali dál, než do 1. kola late war. Do té doby vždy jeden z hráčů nasbíral potřebný počet bodů a zvítězil. V poslední hře jsme skončili v headline fázi 8. kola, tedy začátek late war, což je škoda, protože na události z late war zatím pořádně nedošlo. Zajímá mě jaké zkušenosti máte se zakončením TS vy?late war pravidla
V pravidlech je specialni sekce jak si zahrat prave s kartama z late war, pro lidi kteri maji pocit ze na ne moc casto nedochazi :o). Podle mne je to presne z tohoto duvodu ze hra casto skonci driv.
DD
Jojo cetl jsem je, ale jeste nehral. Myslim ze tam je zminka, ze to maji tezky rusaci, protoze spojenci maji docela dobrou startovni pozici, ale nevim.
konec hry
Je to sice už přes rok starej dotaz... Nicméně: Za poslední tři měsíce jsem odehrál osm partií, z nichž šest vyhrál SSSR a dvě USA. Na úplný konec - k závěrečnému bodování - jsem se dostal jednou, a to za stavu 18 bodů pro USA, které nakonec získaly pomyslných 28 bodů. V poslední hře - jsme skončili předposlední dvě karty před úplným koncem - USA dosáhly 20 bodů - když už to bylo tak blízko, tak jsme si i obodovali závěr a závěrečné bodování nepřineslo byť jediný bod ani jedné straně. Sověti zatím vždy vítězili hodně před koncem hry. Z osmi jsem se do Late podíval třikrát. Hodně záleží na zkušenostech hráče za USA, které jsou hlavně ze začátku dost pod tlakem...
nestandardní zakončení
Tak jsme dali minulý týden s Jezurou partii. Situace se přelévala z jedné strany na druhou. Nejdřív to vypadlo, že štváči z Wall Streetu budou kontrolovat Evropu, naštěstí (pro stranu pokroku a míru) byla v poslední chvíli založena Varšavská smlouva (a USA ztratily v Polsku a Východním Německu cca 19 bodů vlivu). První stát dělníků a rolníků využil amerického šoku a začal se mohutně tlačit do Ameriky a Asie. Abych to zkrátil - následovalo několik chyb na obou stranách a výsledek po 10 kolech - remíza.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Founders of Gloomhaven (EN)
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 1 den