Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–2 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | desková hra, strategická, diplomacie |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Ananda Gupta Jason Matthews |
Rok vydání: | 2005 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
FAQ
v diskuzi dotazů k pravidlům se začínám ztrácet. Nebyl by někdo tak laskavý a nepřeložit sem FAQ k této hře?Faq;
Ok, stejně jsem slíbil známé, že to přeložím. Tak teď se na to skutečně vrhnu:)
to zgrywus
Slíbil jsem teď zrovna Caulymu, vzhledem k tomu, že jsem to se Sasou prekladal, že ty FAQ udělám. Nicméně bych na to měl čas až po HISu, takže to klidně udělej. Jen prosím dodržuj terminologii českého překladu Deluxe edice, aby z toho pak nebyli lidi zmatení.
to zgrywus
Tak jak to vypadá? Je něco nového? Můžeme se už začít těšit na vysvětlení obtížného?? :-)
dc
Přeloženo 7 stránek z 16. Plánuju zrychlit :)
to zgrywus
Smekám :-)
zgrywus
a kterou verzi překládáš? FAQ 5.0 má 22 stran. I když samozřejmě záleží na velikosti fontu a stránek.
5.1
má dokonce 11 stran v pdf :)
verze 5.1 ?
A kde ji proboha berete ? Poučte mě prosím o existenci nějaké totálně neznámé stránky jako je BGG :)
verze
Já překládám faq, který jsem stáhnul z gmtgames.com. Přiznám se, že mě nenapadlo kontrolovat jestli je ještě něco novějšího na BGG. Večer kouknu jaké jsou mezi verzema rozdíly.
90%
90% už v sekci Překlady visí "takovou dobu", nemohu se dočkat, až padne i těch posledních 10% a FAQ budou ve 100% k mání v češtině :-)
hotovo/prosba
Tak už jsem to dopřeložil. Omlouvám se za zpoždění.
Než to zveřejním, chci ještě otravovat s jednou věcí.
Nenašel by se na zatrolenkách někdo, kdo by to po mě přečetl a kouknul, jestli tam není moc věcí ve stylu češtin můj kobyl?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Food Chain Magnate
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 4 dny