Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–2 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | desková hra, strategická, diplomacie |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Ananda Gupta Jason Matthews |
Rok vydání: | 2005 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
česká pravidla
Ležím v českých pravidlech a projíždím ukázkovou hru. Na str. 19 obr. 8 i str. 20 obr. 9 má USA u Jižní Koreje 3 body vlivu, přičemž stabilita země je taktéž 3. V tomto případě by měla zemi ovládat a mít žeton modrou stranou nahoru. Žeton je však bílou stranou nahoru a při bodování Asie tato "klíčová" země nebyla započítána, tudíž SSSR získala o bod více. Je zde nějaká vyjímka, která mně snad utekla nebo je tam opravdu chyba? Předem dík za odpovědiad Chyba
Řekl bych, že je tam chyba. Nicméně ta chyba je i v originálních pravidlech a i v polských pravidlech ze kterých se dělala grafika pravidel. Během prací na pravidlech jsem neměl sílu ani prostor přehrávat si krok po kroku ukázkovou hru a kontrolovat to s obrázky. Jinak si myslím, že je ještě chyba na straně 16 - v textu 5. akčního tahu USA, kdy USA přidává 2 body vlivu do Jižní Koreje. Výsledný stav by měl být potom 3 BV v Jižní Koreji (3ovl/0) a ne (2/0) jak je uvedeno v textu (1BV tam byl už při setupu). V tomto případě je zase dobře obrázek a chyba je v textu. Možná, že tyhle dvě chyby spolu souvisí a v prvopočátku jedna vycházela z druhé.
Kren
Jj, to je v pohodě, jenom jsem si to chtěl ujasnit. Dík
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Root
Akt. cena: 1700 Kč
Končí za: 1 den