Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Zvířátka |
Herní kategorie: | desková hra, strategická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Fox in the Box 2Tomatoes Games Crowd Games Leder Games Matagot MS Edizioni Portal Games Quality Beast YOKA Games |
Autoři: | Cole Wehrle |
Rok vydání: | 2018 |
Dostupnost: | 1 obchod (1413 CZK) |
Sdílej: |
Využíváte vůbec karet k výrobě "akcí"?
Teď mě tak napadlo, že za těch pět her, co jsme odehráli, jsme snad ještě ani jednou nepoužili karty k tomu, abychom z nich "vyrobili" cokoliv jiného než předmět. Hrajete vůbec někdo i na ty ostatní akce? Protože mám pocit, že ani v Yedleho gameplayi, ani v dalších dvou, které jsem viděl na YouTube, k tomu rovněž nedošlo ani jednou.Výroba
Rozhodně, ale zase záleží, co ti přijde za karty ke které frakci. Aliance rozhodně potřebuje dobrání karty na začátku tahu a volný pohyb na začátku večera. Markýza zase vyvolání boje zdarma a i další karty mohou být super.
Ano.
Ano, každou hru.
Schopnosti
Některé schopnosti jsou super a zatím každou hru jsme alespoň jednu vyrobenou nepředmětovou kartu na hráče měli (a dva hráči měli 2 až 3 většinou). Výborná je ta obranná, která zruší zásahy v boji, případně třeba karta, která okamžitě oboduje ovládaná území. Ta je pro některé rody jak dělaná.
---
Autor hry Velryby ničí svět
Ano
Záleží na frakci a situaci, ale je to u nás celkem běžný jev, některé efekty karet jsou super.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Blitzkrieg
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 5 dnů