Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Zvířátka |
Herní kategorie: | desková hra, strategická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Fox in the Box 2Tomatoes Games Crowd Games Leder Games Matagot MS Edizioni Portal Games Quality Beast YOKA Games |
Autoři: | Cole Wehrle |
Rok vydání: | 2018 |
Dostupnost: | 1 obchod (1413 CZK) |
Sdílej: |
Hratelnost v 6ti hracich?
Ahoj, ma nekdo zkusenost se hrou v sesti hracich? Je mi jasne, ze idealni to neni, jen jestli to ma vubec cenu zkouset, nebo je to absolutni peklo... DikyPrvní hra
My jsme zrovna jako prvni hru měli na max. Tedy 6. Je to maso a chaos.. Bohužel bylo to však způsobeno tím, že polovina hráčů neznala pravidla. A vzorová hra se 6ti není. Takže rovnou do plné verze. Nicméně jsme cca od poloviny všichni věděli co dělat. Ale třeba pro Markizu již bylo pozdě. Příští týden hrajeme v 6ti znova. Tak poreferuji. Nicméně bych flintu nehszel do žita a určitě to zkuste.. Jak jsem nad hrou uvažoval jak ji pojmout právě v 6, tak si myslím že bude vyžadovat úplně jinou taktiku. Více opatrnější. Jinak pokud hru moc neznate. Dyl trvá než se dostaneš na tah.
Root v šiestich hráčoch
Osobne nechápem, prečo niekto hraje hru ako Root v 6 hráčoch. Je kopec lepších hier pre 6 ľudí. Prečo si takto kaziť hru, ktorá žiari v štvorici ? Týmto sa všetci pri stole oberáte o plnohodnotný zážitok.
Regressiv
Co je ma hre v 6 tak moc spatne? Hral jsem max ve 4 tak me to zajima. Dovedu si predstavit dlouhe prodlevy mezi tahy.
___
redaktor Deskofobie
yedle
Prestroje a väčšia komplikovanosť.
Co v 6?
Jaka hra v 6 hracich nema prostoje?
Varouch
7 wonders
....
My jsme si to v sesti uzili. Tah protihracu me vzdy primo ovlivnoval tak bylo vzdy co ukecavat :-) . Nemam problem hru v sesti doporucit.
..Deskovky Teplice..
7 hráčů
My hráli dnes v 7 (2x tulák) a bomba. Sice sme nikdo vlastně pořádně nepobral jak vlastně fungují bobři ale jinak super. A dva tulaci je prostě sranda.
Eskel
Coze? Mam za to ze root je max pro 6 hracu. Nebo mi neco uniklo?
Kanic
No - frakcí můžeš do hry nasadit celkem 7 (kočky, orli, aliance, ještěři, bobři a dva tuláci) a ve hře není vlastně nic, co by tě v tom omezovalo. Akorát asi hra bude trvat déle :)
Hraní v šesti
Dnes mám za sebou partii v šesti a co se dělo:
1. délka hry, cca 3 h, ale všichni spokojení, jeden zbrusu nový hráč, zbytek cca 3tí hra, já tedy cca 8 hra
2. hra bez aliance
3. vyhráli bobři (30b), v těsném zápřahu kočky (28b) a následoval Tulák (cca 25 b), rozhodoval závěr
4. Ještěrčí kult přesedlal na dominanci, v kole kdy měl 4 potřebné následně neudržel (zahrál brzo)
5. ptáci rozprášeni, snažil se "víc brzdit ostatní" a nejel tolik na sebe, zasekal si částečně své bojovníky u bobra (úmyslně mu je držel)
6. bobr všem do všeho nehorázně kecal, paradoxně mu v závěrečném tahu pomohlo "obchodní embargo", dva body získal na své dva získané bojovníky a vysokým verbováním, což umožnilo postavit vítězný obchodní žeton
7. snad se nehrálo výrazně něco špatně :-D
Slabá Aliance
Lehce se to týká předchozího příspěvku: minulé dvě hry jsme dali variantu Markýza/Orly/Aliance/Ještěři. Aliance byla totálně zadupána do země, za dvě hry si postavila asi 3 základny, které byly za chvíli stejně zbořeny. Máte stejnou zkušenost - 3 frakce s hodně bojovníky - aliance nemá šanci?
Aliance
Tuhle zkušenost nemám,hráli jsme předchozí hru i v těch šesti
myslím a naopak jsme neměli důvod do ní rýt (jeden tulák), pokud jsme ji nechtěli připravit o karty a důstojníky nebo jí "připravit půdu" pro rebélie na jiné mýtině. Lepší pro nás bylo mít jistotu, kde bude žeton se stanem, než do ní šít (jen matně vzpomínám)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Unstable Unicorns & Uncut Unicorns & KS exclusives
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 6 dnů