Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Grace Holdinghaus Nathan I Hajek |
Rok vydání: | 2019 |
Dostupnost: | 7 obchodů (cca 2499–2649 CZK) |
Sdílej: |
Hra ve 3
Ahojve 3
Ahoj, my odehráli kampaň ve 3 v kombinaci Bilbo - lupič, Gimli - ochránce a Aragorn - kapitán. Takhle nám to vyhovovalo a sedlo...
Možný setup
Podle mě bude fungovat Gimli - ochránce nebo Legolas - lovec + Aragorn - kapitán + Elena - bard
Trošku OT
Já bych se ani nedíval na ideální bojovou kombinaci. Ať si každý vybere postavu, která je mu blízká, o to víc hra bude bavit. A ono to už nějak dopadne.
kubeckam
Jak se to hraje v kombinaci Bilbo, Elena a Beravor?
Bilajz86
No určitě to není nejšťastnější kombinace, ale to neznamená, že by se to nedalo hrát.
Odehrál jsem ve dvou za Elenu a Beravor a ze všech scénářů jsme nedali pouze dva a to ještě spíše vlastní vinou. Jde o to přizpůsobit svou hru tomu, co máš...
poslední boss
Dá se v téhle kombinaci porazit Atarinův duch? My jsme ho nedali v kombinaci Gimli + Aragorn, prostě nevyšly karty a Aragorn umřel nějak moc, bad luck.
Bilajz86
Bohužel poslední scénář byl jeden z těch, který jsme nedali. Tady jsme se ale k Atarinovi vůbec nedostali, protože na jednu postavu se sesypali skřeti a ještě k tomu hroský troll (nebo co to je potvoru), což byl konec... Tento nášup by nevydržely ani odolnější postavy.
Odysea: společně k deváté planetě, pouze rozbalená
Akt. cena: 140 Kč
Končí za: 3 dny