Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 90–180 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi, Horror |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Kwapiński |
Rok vydání: | 2018 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 3349–3432 CZK) |
Sdílej: |
Sólo? Má to zmysel?
Ahojte,Sólo je více než ok
U sóla sice nezažiješ hru se zrádcem, kdy ti může spoluhráč odletět před nosem v únikovém modulu a ty potupně zemřeš na lodi, přestože jste celou dobu spolupracovali.
Ale i tak je sólo hraní hodně dobrá zábava, zejména pokud máš rád "atmosféru filmů o vetřelcích".
Bez problémů se dá hrát sólo i za dvě postavy současně.
Já mám odehráno cca 10 her ve více hráčích a cca 10 her sólo. A některé sólovky byly do atmosféry lepší, protože si za všechny problémy můžeš sám...
Jo a sólo má ještě jednu vadu. Když brzo zemřeš nezahraješ si za vetřelce a nebo bys musel býť super rozdvojená osobnost.
Koupí pro sólo hraní rozhodně chybu neuděláš. Plus se dají v sólu či duosólu dobře zahrát i Untold stories 1
No nevim..
Pokud to ale zvazujes hrat hlavne solo, tak bych se spis podival po jinych hrach.. tohle je designovano jako hra pro 3-5 hracu. Solo je na krabici aby se to lepe prodavalo... (a nebo k nauceni se mechanik).
Nechci tvrdit, ze nemuze zabavit, ale neni to hlavni zamer obsahu krabice.
2:1 pro sólo
Já jsem PRO. Sólo je super, ta hra prostě má atmosféru v jakémkoli počtu hráčů a pokaždé je z toho jiný příběh - k vyprávění při úspěchu, při neúspěchu navíc k přemýšlení, kde a proč se to začalo hroutit.
Solo ne
Já bych to teda hrát solo nechtěl, na ty hře je klíčová ta semikooperace. Bez ní to je dost suché. Jediná vyjímka je snad hrát to s tím komiksem, ale i tak jsem u toho měl pocit, že tomu něco chybí... jsou lepší hry pro jednoho.
Sólo? Má to zmysel?
Ahojte,
v podstate máte pravdu všetci :) ...jednú polovicu hráčov to neskutočne baví v sólo a druhú vôbec...veľa som načítal recenzií a preštudoval aj BGG a všade je to podobne...budem teda dúfať, že ma to chytí v sólo a veriť, že aspoň párkrát za rok na to ukecám ženu, ktorá to ešte ani netuší :-)
Hru som objednal takže už len čakám :-)
Sólo?
Hrál sem oboje a pro mě má větší koule hra semikoop s více hráči, to napětí kdo lže a kdo spolupracuje je pro mě zajímavější.
Hudy84
Gratuluji, dobrá volba! Hlavně pokud máte možnost si to zahrát třeba i s někým dalším ve třech, čtyřech. Mně to baví ve všech počtech, ale ten semi-coop je fakt top. A nemusí to umět všichni u stolu, aby to byl jedinečný zážitek ;)
Sólo
Mě všeobecně sólo hraní neláká a i když je pro to hra hezky nadesignovaná, tolik mě to nebere. Ale Nemesis je jediná hra, která mě solo fakt bavila. Ve více hráčích je samozřejmě daleko lepší, ale solo je tu více než dobré.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Anachrony CZ - ve fólii
Akt. cena: 1700 Kč
Končí za: 18 hodin