Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 90–180 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi, Horror |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Kwapiński |
Rok vydání: | 2018 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 3349–3432 CZK) |
Sdílej: |
Překlad AJ verze.
Chtěl bych se jenom zeptat, jestli někdo plánuje přelepky anglické verze z KS, předtím než to MINDOK vydá ofiko v češtině. DěkujiPřeklad
To je snad zbytečná práce ne? Spíš by se pak hodil překlad rozšíření a ks bonus obsahu..
Překlad
Bohužel znám lidi co jsou schopní nehrát hru jenom proto, že jsou komponenty v angličtině. Tak se ptám na možnost přelepení/zasunutí překladu do obalených karet.
Překlad
Až to Mindok vydá, tak můžeš zkusit někoho poprosit o naskenování karet, to by zas takový problém asi nebyl. Pravidla by mohla být k dispozici online v pdf a pak můžete hrát plnohodnotně základ bez angličtiny. To teď určitě nikdo překládat nebude, když to vyjde ofiko :)
S tím KS bonusem už to asi bude horší, protože tam máš pravidla pro plně kooperativní hraní, kampaň z komiksu, pravidla pro hraní za vetřelce, nové postavy s kartama.. I kdyby do toho někdo šel, tak by asi vycházel z ofiko překladu Mindoku (kvuli terminologii a tak.. ) takže jak to vidim já, budeš muset počkat do vydání Cz verze.
Překlad
To oskenování mě taky napadlo. Jinak děkuju za hezký a vyčerpavající příspěvek ;)
Překlad
Jak už jsem naznačoval v jiné diskuzi, neoficiální kompletní překlad KS edice budu dělat. Zcela jistě to nestihnu před vydáním české verze (dvě práce, rodina, malé děti...) a zcela jistě z ní nebudu vycházet, ačkoli jsem ji částečně konzultoval.
Překlad
Na alternativním serveru jsem založil vlákno věnující se neoficiálnímu překladu. Jsou tam i nějaké ukázky karet, které by mohly být brzo zveřejněny.
Novinky
Ahoj, nějaké novinky k překladu? Aspoň překlad rozšíření, která jsou v ČJ zatím nejisté?
J.
....
Také by mne zajímalo, zdali je nějaký pokrok či aktuální status překladu. Rád případně nějak pomohu či podpořím.
Překlad od Metalheada
..Metalhead tu psal že začsl s překladem Aftermath a měl by se držet nazvosloví Mindoku. Ale nevím jak daleko to je...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
ERA: Medieval Age + rozšíření a playmat
Akt. cena: 2550 Kč
Končí za: 5 dnů