Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 70 min (reálná data) |
Herní svět: | Zvířátka |
Herní kategorie: | karetní hra, strategická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Elizabeth Hargrave |
Rok vydání: | 2019 |
Dostupnost: | 18 obchodů (cca 1289–1459 CZK) |
Sdílej: |
plastové krabičky?
V krabici se hrou byly přiloženy i 4ks plastových "podtácků" s víčkem. Docela by mě zajímalo, jaký má být jejich záměr, když jsou čtyři, a přitom druhů krmení i barev vajec je pět?Ucel
Účel síce nepoznám, ale viem, že idú sakra ťažko otvárať :D
krabicky
taky jsem byl v rozpacich. ale pak jsem googlil a vysledek pry je ze 2 jsou pro vajicka a 2 pro suroviny (nemusis nijak tridit podle typu)
krabičky
jediný ich účel je, aby bolo v krabici menej čínskeho vzduchu, tak radšej ju naplnili čínskym plastom, že vraj sa životné prostredie má fajn a tak trochu naprosto zbytočného a prakticky nevyužiteľného plastu len zákazníkom prospeje
krabicky
Vejce mam radeji v pytliku (kde jinde) nez v krabicce :)
Takze jsem do ctyr krabicek dal 5 ruznych druhu jidla...
Kazdopadne to otvirani je challenge, ale treba se to casem zlepsi.
Krabičky
Já mám ve dvou vejce a ve dvou suroviny. Myslím, že to tak i bylo zamýšleno. Rozhodně to funguje dobře, vše se vejde, člověk nemusí nic sypat, třídit, tahat z pytlíku apod.
Otevírání mi zprvu taky nešlo, ale je to vlastně hrozně snadné. Stačí víčko stlačit v protilehlých stranách, ono se vyboulí a jde snadno vyndat, aniž by se ti vysypal obsah. Ale jak říkám, chtělo to trochu cviku :).
---
Autor hry Velryby ničí svět
Triedenie a tahanie
Vajicka mam v sacku, otvorim a vysypem do dozicky na stole. Potravu mam vsetku v jednej dozicke, otvorim a dam na stôl :) .
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Warhammer Quest: Dobrodružná karetní hra
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 1 den