Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | desková hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jacob Fryxelius |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | 13 obchodů (cca 1149–1199 CZK) |
Sdílej: |
Neoficiálne korporácie - preklad
nazdar,Trochu jsem se nudil...
...takže překlad je hotový, jen ho během neděle (snad) hodím do grafiky.
Grafika
Tak ak by to bolo v grafike, tak by to bolo skvelé!
Moc krát ďakujem!!! Snáď sa to zíde viacerým!
Super :)
Skoro hotovo
Tak překlad toho nejdůležitějšího je v grafice. Chybí mi předělat jen nadpisy (Korporace, Akce, Efekt), které mi však zaberou mnohem déle, než prosté copy-paste textových polí a dnes na to už čas nenajdu. Ale bez nich se dá snadno obejít :). Soubor jsem nechal normálně nahrát na kartu hry, ale než se tam objeví, můžete použít link níže. A samozřejmě budu rád za podněty, objevené chybky apod, abych to mohl upravit.
https://www.dropbox.com/s/vvk1bdepxbsqrg0/Neofici%C3%A1ln%C3%AD_Roz%C5%A1%C3%AD%C5%99en%C3%AD_Korporac%C3%AD.pdf?dl=0
Preklad
Super, moc ďakujem... názvy a nadpisy sú úplne v pohode, to manželke nebude robiť problém, ale text robil. Super :D
Unitrix
Zdravím,
jen pro upřesnění, symbol města v rohu na kartě znamená, že jde o fixní stavbu města v prvním tahu? V textu karty o tom není ani zmínka... Dále by to chtělo upřesnit překlad na kartě Halogen.
Unitrix, Halogen a Spaceways
Halogen - v překladu je chyba. Má tam být "Ziskem slevy NEztrácíte danou J."
Unitrix - Volnou stavbu města určitě nedává. Dle mě máš prostě 1 volnej symbol města a když zahraješ nějakou kartu města, máš hned dva symboly města na efekt korporace.
Spaceways - má prohozené ikony peněz a produkce, ale ta chyba je už v originálu.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
DC Comics DeckbuildingGame CrisisExpansion Pack 4!
Akt. cena: 222 Kč
Končí za: 7 dnů