Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | desková hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jacob Fryxelius |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | 13 obchodů (cca 1149–1199 CZK) |
Sdílej: |
Mars na Steamu
Včera vyšla Teraformace: Mars i na PC (na Steamu). Vyzkoušel jsem solo hru i hru více hráčů. Co je blbé, tak v úvodu si musíte vybrat ze dvou společností aniž byste viděli 10 karet. Je to tím pádem výběr naslepo. Potom už to docela šlape a velkou výhodou je určitě to, že spoustu pravidel vám ohlídá stroj. Při hře více hráčů i vidíte kolik mají jednotlivý hráči zahraných VP, jaké (a kolik) mají tagy na kartách, apod.Vyber korporace
Nehral ani nevidel jsem, jenom budu interpretovat, co je na bgg. Je to dost neintuitivni, ale udajne si napred vyberes korporaci, pak mas na vyber z karet, ale je tam nekde nejake tlacitko typu "zpet", ktere te vrati na vyber korporace a muzes ji jeste zmenit.
Sleva
Aktuálně je ve slevě na 7,99€
Nějaké další zkušenosti? Momentálně vahám jestli koupit nebo ne...
aktualizace
Co jsem videl a cetl, tak konecne vetsinu veci vychytali. Takze je napriklad mozne si vybrat korporaci az po shlednuti karet.
OPRAVA - toto uz taky neplati "Snad jedinou drobnou vadou na krase je to, ze si nelze vybrat poradi efektu (napr. Universita se aktivuje pred Olympskou konferenci), ale treba se i tohle zmeni a udelaji vsechny efekty v tom nejlogictejsim poradi."
Podle posledniho updatu je poradi efektu stale ne podle vyberu hrace, ale je uz usporadane tak, aby bylo co nejlogictejsi v co nejvice situacich.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Katedrála + insert od Hermana
Akt. cena: 470 Kč
Končí za: 1 den