Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | desková hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jacob Fryxelius |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | 13 obchodů (cca 1149–1199 CZK) |
Sdílej: |
Bude další rozšíření?
Ahoj,Kleric
Přijde ti toho málo? Pokud vím, tak snad už se nic neplánuje.
komplet
autor se vyjadřoval, že Mars je již komplet a nic dalšího nebude (samozřejmě nikdy není vyloučeno, že se hecne a něco dodělá), ale aktuálně není rozšíření plánováno... na rok 2021 je oznámena Terraforming Mars The Dice Game a kolují zvěsti, že by měla vzniknout i Legacy varianta Mars Terafomace...
RE:
Tak nepříjde mi toho málo, jen se ptám, jestli nejsou nějaké zvěsti :-)
Tak zatím je stále co hrát :-)
Mno
Tak jeste jedno rozsireni bych do krabice asi jeste nacpal :)
RE:
Nacpal jo? :-D
No já bych musel leda sundat obaly z karet, jinak je to až po strop řekl bych :-D
Možná leda rozsypat jednotlivé kostičky do mezer v krabici :-D
Kleric
Za tu dobu co to hraji, jsem to vychytal tak, ze se mi tam hra vejde i v obalech (nejsou to zadny tintitka), s promo kartama a samozrejme desky produkce(ale z neklidu,puvodni by se tam nevesli). Zkus to vychytat. Kdyz na to neprijdes, tak muzu pridat navod.
RE:
Vsak jak pisu, ted tam mam narvane taky vse v obalech, vsechny rozsireni, promo, dokonce i ty lepsi desky hracu, ktere jsou vyssi dvojite, vsechny navody, dokonce i zapisnou tabulku na body i s propiskou :-D a jako bonus hazeci kostky :-)
....ale ja psal, ze kdyby bylo dalsi rozsireni, tak uz to tam nenaslapu asi? , no zalezi jak by to bylo objemne? :-)
Big Box?
A co spíš nějaký Big Box nebo Anniversary Edition, kde vyjde vše najednou v nové grafice?
Big Box
Na BGG se vedou nějaké diskuze na toto téma a je to podle mě čistý spam....nicméně mnoho lidí by takovou věc vidělo s nelibostí, neboť většina fanoušků už má vše včetně posledního KS rozšíření.
Asi by tvůrci byli sami proti sobě...protože komplet ALL-IN by museli koupit jen fanoušci a ti už mají vše.
Možná by bylo pravděpodobnější, že by vyšel jen Big-Box s insertem, jak to je pro Scythe
Big box
KS s big boxem bude 9.6. budou tam 3D dílky terénu a budov, nové ukazatele parametrů (místo stávajících bílých kostek),promo karty, rozdělovače karet, asi i rover jako žeton prvního hráče
Froggery
To bude jenom takovyto tuning hry pro vlastniky hry s rozsirenimi nebo to bude komplet i s hrou a rozsirenimi?
Big box
Ach jo, doufám, že to bude drahý a hnusný :D.
Beholder
Tuning pro majitele hry.
Ach jo
Clovek uz si mysli, ze ma vse, a pak zacnou ty tuningy, do kterych se nasype stejne, jako do her!!! je tohle fer?
...
Tuning hry :D počkám si až vydají jen ty CZ promo karty
Korenar
Je otázka jestli i tyhle proma Mindok vydá. Každopádně trocha informací tady https://youtu.be/SzDUWLA6pkU?t=7134 termín tedy buď 9.6. nebo 16.6.
big box
Pogo by mohl lehce naznacit jak se tvari na vydani u nas ;)
Oskar,
občas se objevuju v JOUOB.castu
Big box
Q&A Stephen Buonocore
https://dudetakeyourturnblog.wordpress.com/2020/06/04/qa-stephen-buonocore-president-of-stronghold-games/amp/
cestina
Psal jsem dotaz na facebook Mindoku jestli to planuji vydat i v cestine nebo jestli se budou ucastnit i tohoto kickstarteru ale nedostal jsem zadnou odpoved. ...
...
Teda ale ty 3D dílky vypadají fakt parádně :-) ty lesy mě úplně dostávají....začínám o tom přemýšlet. Jsem zvědavý s jakou vyjdou cenou.
Korenar
99$ + poštovné
...
Cena je OK...navic 3 nove neutralni dilky.
Pogo tak uz nas nenapinej....mame backnout KS? Je to Vas trumf jako ma Albi Scythe.
Nebo info...zda planujete vydat alespon ty CZ karty a dilky, vzal bych 3D dilky a BigBox a pak v CZ karty, ale pokud dodate v CZ komplet KS obsah, tak to beru a chci podporit domaci distribuci.
Řešíme to...
Pravděpodobně česky ano...
Člověk MINDOK
Pogo
Komplet box nebo jen ty karty?
pogo
Bolo by super predávať bundle Marsu so všetkými rozšíreniami, všetkými promo kartami spolu s big boxom a 3D dielikmi. Ja čo nemám z Marsu nič by som to ocenil :). Potom už len inserty do big boxu.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Brass Birmingham Insert Folded Space
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 20 hodin