Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | desková hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Jacob Fryxelius |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | 13 obchodů (cca 1149–1199 CZK) |
Sdílej: |
3D deluxe multicolor tlac
Akurat som upgradol tlaciaren tak sa bavim s viacfarebnou tlacou, redizajnujem povodne miniaturky ktore som spravil, tu su aktualne ukazky:pěkné!
Vypadá to moc pěkně. Modely máš svoje, nebo z nějaké stránky s 3d modely (z jaké)?
Modely
Ahoj, modely su vsetky moje. Povodne som ich dal na Thingiverse, ale ked som videl ze ludia ich predavaju, tak som ich stiahol a nechal tam len ukazky.
Města
To máš každé město jiné?
minulá verze
Ahoj, toto vypadá moc dobře, škoda že už od tebe mám tu minulou verzi... 2x kupovat to stejný už nedám :D
Masakr
Wlkouš tu je TOP 3Déčkař. Dělals remake i vody a speciálních budov nebo dokonce i vesmírných lodí z rozšíření? Dej prosím sem, nebo do soukromé zprávy, kolik to bude stát a za co všechno, další hry už neuhraju, tak uvažuju o zdokonalení současných....
Mars DLX
Ano bude vsetko az po rozsirenie Turmoil, na ktore vydam update.
Aktualny stav:
Mesta (12ks - kazde ine) - k tomu samozrejme pridu specialitky (mesto na vode, noctis a pod)
Stromy (30ks - 5 druhov + 5 zrkadlovo obratenych, farby lesa mixed - 20ks, farby tmava zelena - 5ks, farby svetla zelena 5ks)
Pracujem teraz na specialitkach (50% hotovka) a lodiach. Nasledne voda, a promo vecicky.
Farebne limity - max 5 farieb na sadu dielikov.
(sada dielikov je myslene - stromy, mesta, specialky atd)
Venusa - miniaturky
Hotove miniaturky na Venusu:
https://i.imgur.com/0NgGNzj.png
Kompletny set
Tak uz som to skompletizoval a mám 3 sety na predaj:
https://www.zatrolene-hry.cz/bazar/100340/
ak máte otázky, kľudne sa pýtajte
miniaturs
By ma zaujimalo, ako to vyzera pri hrani. Mne to pride ako prilis vela 3D a rusive. Samotne miniaturky su samozrejme pekne.
-----------------------------------------
Som kapitalista a som na to hrdy.
Hranie s farebnymi minis
Dokoncene hry vyzeraju takto:
https://i.imgur.com/ws6KHCi.jpg
alebo takto:
https://i.imgur.com/oLhKvqD.jpg
Pri oboch obrazkoch je stara farebna verzia kde nie su specialne dieliky tmave - to bol jediny problem, nebolo ich rozoznat, pri novom su ovela tmavsie a vyberies ich (alebo nechas tam a nepocitas ich). A potom pocitas body. Pocitanie je jednoduche, lesy su zelene, mesta biele. Na konci odfotis a mas krasny zaznam z hry, fakt kazda hra koncila s uplne inym marsom, niektore sa uplne zelenali, ine puste, len sem tam mesto atd.
Starší verze na prodej
Pokud by někomu bylo líto za to dávat až takovou pálku a chtěl by Wlcinovu starší jedno barevnou verzi (která je pořád hodně pěkná), tak jsem ochoten i se slevou poslat dál. Jsou tam všechny města, zeleně, oceany, speciální budovy a rakety na kolonie. V podstatě vše, co doteď vyšlo.
Klidně pošlete pm.
...
Mohu se zeptat...jak se Vám s těmi 3D komponentami hraje? Mě to přijde strašně nepřehledné a chaotické.
To by i mě zajímalo :)
Jako, vypadá to hezky, ale myslím, že ty 3D města by plně postačovaly, ostatní bych asi nechal původní. Oceány jsou "jen" modrá placka a ty lesy na mě z těch fotek působí dost rušivě, možná kdyby ten podklad (terén) byl zelený, jakože tráva a ne v hnědé barvě prašného povrchu Marsu, bylo by to lepší. Každopádně moc pěkná práce s těmi modely.
* * * * *
Board games klub, Trenčín
3D komponenty
Pre mna su tie 3d komponenty priam až odpudive. Nechapem ako s tym moze niekto hrat :)
3D komponenty
Neprehľadné a chaotické? Práveže naopak. Tá hra vďaka tomu nádherne vynikne. Veď nejde len o to, že človek nazbiera najviac bodov, ale aj o to, že kolonizuje mars a takto pred vami mars priamo rozkvitá.
Som veľmi rád, že som do tejto drahej zábavy šiel. Nič krajšie som na stoje ešte nemal.
Samozrejme pokiaľ niekomu ide v hre hlavne o počítanie bodov a jej vyzáž a príbeh za hrou mu je ukradnutý, tak k tomu 3d componenty nepotrebuje. Ale toto je jedna z mála hier, kde majú pre mňa zmysel, pretože naozaj odrážajú to, čo hráč robí a to, buduje mars.
ludomyl
Jaký set 2D komponent máš? Viděl jsem hodně různých variant...cenově je to docela pálka tak mám jen jeden pokus, co pořídit :D
Korenar
No ja mam 3D modely od wlcinu, farebne. Bola to palka, ale toto je jedna z nasich najoblubenejsich hier, je hravana velmi casto a preto sme sa do nej rozhodli investovat. A nam to stalo za to. Ale tak my mame urcite aj 40+ partii odohranych celkovo. V takom pripade sa tie naklady rozlozia do kopy skvelych vecerov.
3D komponenty
My jsme pořídili tento set a vypadá to moc pěkně (původně nebarvené). Celkově to bylo 96 kusů terénů včetně rozšíření.
https://photos.app.goo.gl/ZfqyfNQScC3YDwRNA
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Oath - párkrát hrané
Akt. cena: 1850 Kč
Končí za: 11 dnů