Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 150 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | neuvedeno |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Lacerta Pegasus Spiele REXhry WizKids |
Autoři: | Vlaada Chvátil |
Rok vydání: | 2011 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Váš nej. a nej. hrdina.
Čaute všichni hráči Mage Knightu.Tuhle hru už vlastním nějakou dobu a zajímá mě,jaký je váš nejoblíbenější hrdina a za kterého hrát moc nemusíte?Za kterého se vám hraje nejlépe a nejhůře a proč?Rozdiel medzi hrdinami
Hral som Mage Knight len asi 3krát, ale pokiaľ viem, tak rozdiel medzi hrdinami je len v jednej karte v základnom balíčku. Neskúmal som aký je presne rozdiel medzi týmito kartami, ale pochybujem, že to urobí taký rozdiel, aby jeden hrdina mal dosť kryštálov a druhý málo. U mňa to bolo vždy závislé na rozložení mapy a aktuálnych úlohách a o tom, ako sa mi nalosovali karty do ruky, či som mal dosť kryštálov alebo málo. Píšem to sem preto, aby som sa uistil, či som teda niečo nepokazil.
rozdil
Hlavni rozdil je v tech zetonech schopnosti, a to pomerne zasadni...
Ja zatim nejradsi hraju za toho elfa, pac proste rad verbuju jednotky :) jinak mi nejsnazsi na hrani prinde ta holcina, ktera ma uzitek z vlastnich karet zraneni... ta se da hrat i jen tak intuitivne.
Polylux 1
Tak ja som hral stále len za jednu postavu a preto som si toho nevšimol, som myslel, že vlastnosti môžu mať všetci rovnaké... že tých 10 je základ pre všetkých rovnaký.
Tak som sa zase niečo naučil... :)
rozdil
No elfa jsem mel celkem rad (v rozsireni dostane super kartu univerzalniho leceni).. pak jsem presel na tu rudou zenskou (davani krve jinym hracum je ma oblibena cinost a moznost vymenovat many za jine je silna) a ted jedu toho ledovyho rytire (ma super utocne veci ) a amazonku (z rozsireni .. imho neni tak silna ale obcas prekvapi)
Nej hrdina
Já osobně nejraději hraji buď za Goldyxe nebo Norowase. Arytheu nechci hrát, protože mi přijde trochu snadnější na hraní než ti dva, a Tovak příliš nesedí mému hernímu stylu.
nerozhodně
Za mě musím říct, že nedokážu určit jedinou postavu jako nejsilnější. Hrdiny střídám a každý přináší něco jiného. Goldyx je super, když potřebuju krystaly, protože s ním nouzi rozhodně nemám. Ve scénáři vládci podzemí jsem využíval Tovaka, protože jsem musel bojovat jen hrdinou a Tovak má super dovednosti pro boj, Norowase mám taky rád, protože skvěle pracuje s jednotkami, Arythea má super dovednosti, kdy využívá vlastní karty zranění. Takže já osobně hraju se všemi na střídačku, nejvíc bych tipl asi s Norowasem, teď se těším na Wolfhawk, mám nově koupené rozšíření Lost Legion a chystám se koupit i minirozšíření s Krangem, tak uvidím, jak budou silní tihle dva :-)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Palírna / Distilled KICKSTARTER EXCLUSIVE (EN)
Akt. cena: 3999 Kč
Končí za: 7 dnů