Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 150 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | neuvedeno |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Lacerta Pegasus Spiele REXhry WizKids |
Autoři: | Vlaada Chvátil |
Rok vydání: | 2011 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Karty
89 x 63 mm
The Chosen
Thx
Obaly
A nevěděl by někdo, do jakých obalů to cca balit. Ty od FFG zjevně nepostačí :(
Obaly
Já v tomovkách kupoval tyhle http://www.tomovyhry.cz/kategorie/doplnky/11573-obaly-na-karty---standard-european.html
Obaly
Klasické magikové obaly padnou bez problémů...
Vlad+Loselfos
Díky
Sice to budu hrát až po Vánocích, ale hry, u kterých očekávám vysokou hratelnost si rád a dobře chráním :) Například nejmenovanou hru, kterou jsem trefně přezdil Říše Nočních můr obalenou opravdu nemám :D. Není totiž pravděpodobné, že bych ji hrál vícekrát než jednou v tomto životě :)
Loselfos
Hele a víš jistě, že na to tyhle obaly padnou, protože podle velikosti, co tu uvádí Chosen by asi neměly :D
PS: Neví někdo, kolik tam těch karet cca je. Stačí zaokrouhlovat na horních 50 a jen přibližně :)
Prior
Za chvíli jdu teprve rozbalovat, ale myslim, že 290.
Prior
A sakra, to jsem pěkně ujel :-(
Máš pravdu,nevlezou tam :-( Když jsem je rozbaloval, tak jsem je jen letmo přiložil a zdály se mi dobré. Teď když jsem to znovu zkoušel, tak tam opravdu nevlezou.
Omlouvám se za mylné inormace, příště raději nebudu dělat chytrého.
Prior
Pokud vím, tak by to měl být více méně standardní MtG formát. Na webu píšou, že MtG karta je cca 63x88, takže by to mělo sedět.
Prior
Měřil jsem to pravítkem, takže rozměr, co jsem uváděl, by měl odpovídat (minimálně u karet, co tam mám já :) )
Pravidla jsou někde na webu, tam počet karet určitě bude v seznamu komponent .)
The Chosen + Vlaada
Díky, už jsem si ten počet dohledal na webu výrobce a s těmi obaly to též nějak pořeším.
Už se nemůžu dočkat, až hru vyzkouším :)
PS: Akorát mně zmátl ten milimetr navíc u výšky :)
navazující dotaz na karty
Když jsem rozbalil hru, tak mě žena zchladila slovy "jé ty karty jsou jak v Citadele". Jak asi plno z Vás ví, tak karty v citadele se velmi rychle ošoupaly.
Zajímalo by mě jaké zkušenosti s nimi máte. Já jsem zatím hru karty párkrát prohlédl a původně jsem je vůbec neměl v úmyslu obalovat, aby se mi karty vešli do insertu. Teď ale nevím, hlavně kvůli tomu, aby se rychle neošoupaly.
Karty
Je to tak - zahrál jsem s nimi 3 hry a na okrajích byly zřetelné stopy ošoupání - takže šup do obalů a je vystaráno.
Je fakt, že karty byly svázané gumičkou, hozené v sáčku a hodně cestovaly (tzn. nezacházelo se s nimi jemně), ovšem to poškození bylo příliš velké na tak krátkou dobu a třeba žetony se nepoškodily vůbec.
Do insertu se ti obalené karty nevejdou, ale ber to tak, že tam stejně překáží....
Kolouch
No jo no, holt mi asi nic jiného nezbyde. Tomu jsem se chtěl vyhnout. :-(
karty
No mě stačilo pár komentářů na BGG a všechny karty putovaly do obalů hned po rozbalení. Wargameři zvyklí zastřihávat žetonky se nad touto "prací navíc" jen pousmějí :)
Do insertu se pak karty nevejdou, ale jdou v poho nacpat pod inserty..
karty
U ceske verze jsou karty stejne kvality nebo jsou na kvalitnejsim papiru?
Shaitan
Material vypada stejne. Problem ale neni v kvalite karet, jako spis v tom, ze nemaji vubec okraje - jsou tisknute az do kraje, proto se osoupavaji. To se karetnim papirem nevyresi, musely by byt resene jinak karty...
to aneken
No myslím, že nemáš pravdu. Mám hry, kde jsou karty tisknuté až do okrajů a vůbec se neošoupávají. Záleží jak na papíru, tak na technologii tisku a "Citadelové" karty opravdu co se týče technologie nejsou to pravé ořechové.
Karty a boxy
Škodá té kvality karet. V poslední době jsem koupil od WotC Lords of Waterdeep a Conquest of Nerath a dle mého názoru jsem lepší karty zatím neviděl. Jsou pevné, plastové, odolné, dobře se míchají a mají podobně vroubkovaný povrch jako MK. Ale ten materiál (aspoň tusím, že to je plast) udělá obrovský rozdíl.
Mimochodem jsem na BGG boxy na obalené karty:
www.boardgamegeek.com/file/download/87uw65z7dj/MageKnightTuckboxesV2.pdf
Jen pak musím vymyslet, jak to všechno nacpat do krabice.
Obaly
Máte prosím už někdo vyzkoušené, jaké obaly na karty sedí?? Jaký typ? Ještě nikdy jsem žádné karty nebalil, takže s tím nemám absolutně žádnou zkušenost. Rád bych si společně se hrou rovnou objednal i obaly.
Děkuji předem za odpověď.
Obaly
Máte prosím už někdo vyzkoušené, jaké obaly na karty sedí?? Jaký typ? Ještě nikdy jsem žádné karty nebalil, takže s tím nemám absolutně žádnou zkušenost. Rád bych si společně se hrou rovnou objednal i obaly.
Děkuji předem za odpověď.
Obaly
Obaly na karty FFG - Standard Card Game 50ks (clear)
A obchodnický plk k tomu (seženeš na planetě her):
Obaly na karty Standard Card Game od firmy Fantasy Flight Games mají rozměry 6,35 x 8,8 cm. S nimi budou mít vaše karty tu správnou pevnou ochranu a navíc nebudou v obalech plavat.
obaly FFG
Nám v Tomovkách doporučili obaly od Mayday, ale já osobně s jejich kvalitou až tak spokojená nejsem. Jak je to s obaly od FFG, co se týče horního okraje? Sedí taky jen tak tak nebo je tam nějaký přesah?
obaly FFG
Mám to obalené obaly FFG a sedí to jako zadnice na hrnci. Karty v tom neplavou a má to mírný přesah tak se ani horní část kary neošoupe. Můžu jen doporučit.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Munchkin komplet CZ
Akt. cena: 565 Kč
Končí za: 22 hodin