Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | karetní hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Eric M. Lang Nate French |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Vrchlabí a okolí
Ahoj shánim nějaké hráče agot lcg 2nd edition, z okolí Vrchlabí. Mám 2 základní sady + všechna malá i velká rozšíření. Kdo by měl zájem si zahrát prosím kontaktujte mě na emailu vacekzdenek@centrum.czVrchlabí
ahoj, já bydlím v Olomouci, ale pocházím z Vrchlabí a za rodičema jezdím cca 1x za 2 měsíce, tak bychom se někdy mohli domluvit, rád zahraju s někým novým. Ale chápu, že ti asi jde o to, najít nějakou hráčskou komunitu... Reagoval na zatrolenkách někdo z Trutnova, tak to kdyžtak projeď tam. Jinak pokud máš facebook tak se přidej do skupiny - a game of thrones lcg - czech ... je tam asi 200členů, tam se dá taky leccos domluvit, navíc nedávno dělali kluci turnaj v Hradci Králové... Jinak ti můžu doporučit i hraní přes OCTGN, popř. v češtině throneteki.net ... to zatím vzniká, není to dokucené, ale přes octgn se dá krásně hrát. Tak to promysli a kdyžtak si dáme vědět, N.
:)
Tak to mile rád vidim, že někdo zdejší je taky fanda. OCTGN mam, ale radši hraju s kartama, jak jsi sám psal tak právě se snažím najít nějakou tu komunitu ve který by se dalo sem tam zahrát. Ten Hradeckej turnaj jsem zaregistroval a mel jsem radost, že se koná nějakej turnaj, kterej je dojezdově dostupnej, ale bohužel jsem byl zrovna v práci. A dík za radu s tím FB, napíšu tam a třeba se někdo ozve, jinak kdyby jsi někdy přijel a měl náladu tak se mi můžeš ozvat a rád dám partičku. Z
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zombicide - Černý rytíř - Monty Python
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 3 dny