Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | karetní hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Eric M. Lang Nate French |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Strážce Západu - Regional Championship 28.5., Plzeň
Rádi bychom Vás pozvali na jeden ze dvou Regionálů konaných v ČR (druhý bude 11.6. v Praze) 28.5. v budově 31.ZŠ, E.Krásnohorské 10 v Plzni.Obaly
Proč je nutné mít karty v neprůhledných obalech? Nějak mi uniká smysl...
...
Lépe se udržuje balík, když si poznáš u soupeře své krásné oranžové karty..
obaly
Především kvůli tomu aby se nikdo nepokoušel podvádět. Lidé jsou různí a někomu stačí malinko ohnutý růžek na kartě atd. aby věděl co mu přijde a podobně.
obaly
Je to oficiální pravidlo vyžadované FFG a dodržované na jejich turnajích (kvůli možnosti označených karet), ale kvůli praktičnosti (ochrana karet, míchání) se tak nějak automaticky předpokládá i na těch menších akcích. Zde to je povinné.
Raději jsem to připsal, kdyby se na tento turnaj chystal i někdo, kdo normálně nechodí a nemuselo se řešit operativně na místě. Pokud by zrovna obaly byly problém, v článku je uveden mail, napište, nějakou tu sadu můžu zapůjčit, případně se dají zakoupit nějaké přímo u Martina v herně (kvalitní Dragonshield v řadě barevných variant)
...
Ten praktický důvod chápu, já sám karty v obalech mám (v průhledných). Jen ta neprůhledná varianta obalů mi nebyla jasná.
Teda toho člověka co by takhle blbě podváděl a ohybal rohy bych chtěl vidět. :)
Strážce Západu
EDIT: smazáno, po změně místa obsahuje nepravdivé údaje
Strážce Západu - změna místa konání!!!!
POZOR! Vzhledem k vysoké účasti a potenciální možnosti překročení kapacity herny jsme nuceni změnit místo konání plzeňského regionálu!!! Turnaj neproběhne v herně Harrenhal, ale v prostorách 31.ZŠ v Plzni, Elišky Krásnohorské 10. Prosím o pomoc se šířením této informace, pokud víte o někom, kdo se chtěl turnaje zúčastnit. Prosím, potvrďte v komentářích nebo na e-mailovém kontaktu uvedeném v přiloženém článku, že jste se o změně dozvěděli či komu z přihlášených jste o ní také řekli, moc nám to pomůže!! Všechny podrobnější informace najdete na tomto odkazu: https://hraotrunylcg.wordpress.com/2016/05/19/pozor-zmena-terminu-plzenskeho-regionalu-attention-the-change-of-pilsen-regional-venue/
Video trailer k turnaji momentálně obsahuje nepravdivé údaje a bude v nejkratší možné době upraven nebo stažen!!!! Platná je informace z aktuálního článku, ten starý byl smazán. Na novém odkazu najdete i přihlašovací formulář s možností registrace (nebo zrušení registrace)
Článek bude snad během víkendu doplněn o podrobnější informace o místu konání, dopravě a orientační plánky. Jakmile bude aktualizován, najdete o tom informaci i zde.
Děkujeme za pochopení a omlouváme se za jakékoliv komplikace, které jsme touto změnou mohli způsobit.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Bílý hrad
Akt. cena: 570 Kč
Končí za: 18 hodin