Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | vývoj postavy, legacy hra, kampaňová hra |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Isaac Childres |
Rok vydání: | 2017 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Záhadná 4. zapečetěná obálka :)
V české verzi jsem našel 4. zapečetěnou obálku s nápisem "Tuto obálku otevřete ve chvíli, kdy budete mít pocit, že si její otevření zasloužíte." Že v EN verzi není? V pravidlech v seznamu jsou jen 3. A nebýt insertu, tak jí asi ani nenajdu, protože byla schovaná až pod tím spodním plastovým pořadačem :D. Nicméně teď nastává velké dilema, kdy jí otevřít.. :DRe
Je i v eng verzi
Aha, tak to jo
Dík za info..
Kdy?
Většina lidí píše, že ji otevřeli až když jeden, nebo všichni hráči retirenuli aspoň s jednou postavou (v češtině myslím odešel na odpočinek). To většině hráčům přijde jako zasloužené. Ale samozřejmě kdy to otevřeš je na tobě.
Kedy?
My sme ju otvorili ked sme vyhrali nejaky tazky scenar po ktorom sme sa fakt natrapili. Ale to je velmi subjektivne, kedze sme nevedeli, ci v buducnosti nepride este nieco narocnejsie a epickejsie :)
No prave :)
Ono to asi přijde samo. Nicméně mě překvapilo, že byla schovaná až úplně dole (teda jestli to nebylo jen v mém případě)..
obálka
Obálku měli schovanou na dně krabice i majitelé 1. vydání z KS.
edit: Havelock: myslim že to spoiler není, protože to má Albi na svém webu pdo heslem. Ale jestli si myslíš, že ano, tak to raději mažu a omlouvám se.
...
Na stránkách Albi se dá stáhnout 'Tajemná příloha' (ale nevím, co je to zač)
https://www.albi.cz/hry-a-zabava/gloomhaven/
Gromthar
Přestaň dávat spoilery a vodítka. Je to fakt hloupý kazit ostatním zážitek. Klidně si založ svoje vlákno se spoilery, ale aspoň to nedělej veřejně tady. :/
Havelock
Tak ono je spoiler celé toto vlákno včetně názvu. Ta obálka není schovaná pod insertem náhodou...
Ladik81
A to se zrovna pletes. Vetsina lidi to najde tak jako tak. Kdo to nenasel, by byl o obalku zcela zbytecne ochuzen. Takze nejde o spoiler s vyzrazenim citliveho obsahu,. Obalka je stale zapecetena. Kdy ji kdo rozbali je uz na kazdem z nas.
Nezakládal bych toto vlákno
kdybych si alespoň trochu myslel, že by to mohl být spoiler. Nic, co tam není zmíněné jsem nenapsal (a ani to nevím). A kdybych neměl insert, tak bych to ani nenašel, proto jsem to sem vložil, aby o to někdo nepřišel. Ono dřív nebo později by se to tu stejně objevilo..
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Happy Little Dinosaurs
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 2 dny