Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–8 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Horror |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Corey Konieczka Nikki Valens Richard Launius |
Rok vydání: | 2013 |
Dostupnost: | 3 obchody (cca 1599–1869 CZK) |
Sdílej: |
Kouzla
Kouzla jsou pro mě trochu zklamání této hry. Tak například kozlo Mlhy Relehu - dobrá kartu mám a nesmím se koukat, co je za překvapení na její druhé straně. Takže dobrovolně i když nemusím a nechci se střetnu s místem. Má představa byla ta, že se střetnu s místem - ale, vůbec není lehké uspět na zkoušku (kniha). Neuspěl jsem a otočil jsem kartu a tam samé nevýhody místo nějakých super schopností! Zklamání....a to jsem měl u sebe beztvarou masku... :-)Kouzla
Tak si čtu ty dvě kouzla a přijdou mi hodně dobré. Ono taky je musíš hrát z vyšetřovatelem co je zaměřený na kouzlení. Kouzlo vysušení dokáže dát při dobrém hodu 3 a více úspěchu dá minimálně 5 zranění. Konečně kouzla jsou tady k něčemu :D
celyl
Chce je to používat u toho, kdo je zaměřený na kouzlení a pokud možno mu nakoupit nebo dát od jiných vyšetřovatelů věci, které umožňují přehazování kostek při testu vědomostí.
Jinak obecně doporučuju používat i akci soustředění, kterou přinesla rozšíření, tj. kromě normálních akcí, má vyšetřovatel jako svou akci na libovolném políčku možnost získat žeton soustředění (maximálně může mít u sebe 2), pokud rozšíření nemáš, dá se prostě nahradit nějakým specifickým žetonkem. Při jakékoli zkoušce má pak vyšetřovatel možnost odhodit žeton soustředění a přehodit tak jednu kostku, žetonů soustředění takhle může odhodit víc (ale samozřejmě nikdy nebude mít víc jak dva).
oboustranné karty
Kouzla i ostatní oboustranné karty v EH jsou super, hlavně proto že existuje víc kopíí od jedné karty (kouzla) a tak například každá kopie Vysušení může mít na zadní straně jiný efekt. Existují tak silnější i slabší kopie jedné karty, a v tom je ta krása, když při prvním použití nevíte, co vás čeká...
kouzla
Tak jsem teď dohrál jednu partii - předčasně ukončenou - abych se netrápil. Šmanka měla kouzla Zhmotnění a Jasnozřivost.
Zhmotnění - zkoušel jsem 3x - dvakrát jsem si nemohl nic vzít + 2 příčetnosti v háji
Jasnozřivost - zkoušel jsem 4x - dvakrát neúspěch - vzalo to z plánu 2 stopy, dvakrát úspěch - ztráta 2 příčetností a stejně jsem ve finále stopu nezískal...
kouzla
Na kouzlení pro začátečníky doporučuji Dianu( ta bývalí kultistka) její Magický grimoár přidá +1 úspěšný výsledek
VitekS + celyl
+1 uspensy vyledek? Pokud vim tak je to +1 kostka na hod.
Kazdopadne kouzla a obecne oboustranne karty mi prijdou super. Nemuzes ocekavat, ze se ti u kouzel vsechno vzdycky podari, to by byla moc silna. Tuplem s takovymi vedomostmi, jake Samanka ma v zakladu.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dračí doupě II
Akt. cena: 305 Kč
Končí za: 23 hodin