Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 30 min (reálná data) |
Herní svět: | Středověk |
Herní kategorie: | karetní hra, budovatelská |
Herní mechanismy: | deck-buildingHráč v průběhu hry staví svůj osobní balíček karet - získává hodnotnější karty a zbavuje se počátečních slabých. |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | 999 Games Albi Bard - Centrum Gier Filosofia Editions Hans im Glück Rio Grande Games |
Autoři: | Donald X. Vaccarino |
Rok vydání: | 2008 |
Dostupnost: | 1 obchod (1108 CZK) |
Sdílej: |
Opajcovana verze
Chteli jsme s kamosem udelat dalsimu kamosovi special deskovku jako svatebni dar a najali jsme i grafika, jenze nam z ruznych navrhu vychazely blbiny a pak bylo malo casu, tak jsme nechali grafika predelat Dominion a ten jsme upravili na karty tykajici se jejich zivota:) No po pravde jsem zvedavej, s cim se grafik ukaze;) A na jednu stranu jsem zklamanej, ze jsme neudelali originalni hru, na druhou jsem rad, ze dame hru, ktera funguje a kterou si i s kamaradama radi zahrajou:) Pak sem pripadne hodim fotky;)aneken
Pjekne! Na úplne novú hru by ste si museli nechať tak polroka času :P
Tak som zvedavý, s čím sa predvedie grafik!
pěkné
Trochu jako Richard Garfield a jeho Proposal MtG karta.
Nápad je to prima a mě osobně by udělal nepopsatelnou radost. No snad jim to vydrží, bylo by škoda kdyby taková rarita ztratila smysl :)
aneken
no a co ten plážový volejbal? :)
aneken
super napad! doufam ze tady ty fotky hodis:)
Hammer
Uz jsem udelal i protoverzi karet, ale bylo to desne osklive, s grafikou si netykam, takze jsem si to zatim zkousel jen doma sam a nikam jsem to nevytahl. Budu muset vymyslet, jak to graficky upravit tak, aby to nevypadalo odpudive hned na prvni pohled;) Coz bude pri mych schopnostech tezky:D
all
Diky za podporu, ja myslim, ze se to bude libit, nektery veci jsou tam docela vtipny:)
aneken
K plážovému volejbalu patří krásné mladé slečny v minimálních plavkách :) co je na tom těžkého?
Ne, samozřejmě si dělám jen srandu. Taky mám pár vlastních pokusů za sebou ale vše končí na neschopnosti dát tomu alespoň minimální grafiku :(
Jinak to s tím Dominionem ze života je dobrý nápad :)
fantasy battles
Na BGG -DOMINION -files - zo 16.06.2011 sa nachadza sada dominion fantasy battles . Neviete k tomu niekto preklad , navod ? Dakujem za pripadnu informaciu , grafika je totiz velmi pekna .
dominion fan rozsirenia
je uz uverejnenych par zaujimavych kuskov , nikto neskusal , netestoval ?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Sorcerer's Arena: Turning the tide
Akt. cena: 289 Kč
Končí za: 2 dny