Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 30 min (reálná data) |
Herní svět: | Středověk |
Herní kategorie: | karetní hra, budovatelská |
Herní mechanismy: | deck-buildingHráč v průběhu hry staví svůj osobní balíček karet - získává hodnotnější karty a zbavuje se počátečních slabých. |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | 999 Games Albi Bard - Centrum Gier Filosofia Editions Hans im Glück Rio Grande Games |
Autoři: | Donald X. Vaccarino |
Rok vydání: | 2008 |
Dostupnost: | 1 obchod (1108 CZK) |
Sdílej: |
Jak je to na Dominion tour 2011?
Nevíte někdo, která rozšíření se budou hrát na Dominion tour? Pokud je to někde napsané, tak se omlouvám.Hraje se základ
Na Dominion tour se hraje jen základní hra bez rozšíření.
EDIT: Tak podle oficiálních pravidel Dominion Tour se hraje i s kartami z Intrik.
Pravidla Dominion Tour
Letos se hraje základ + rozšíření Intriky. 1. kolo se hraje První hra - přenastavená sada - pro nováčky. 2. a 3. kolo se losuje z přednastavených sad, 4. a 5. kolo se losuje - část karet je povinných, část si vybírají sami hráči. Toto se týká hlavních turnajů - viz. pravidla Dominion Tour (na webu), místní mohou mít pravidla jiná.
Ori
Dik, ja zvazuju, ze bych si strihl ucast v Brne;)
Dominion Tour
Ori popisuje pravidla pro hlavní turnaje.
Menší turnaje (kterých je většina) si mohou zvolit vlastní pravidla, např. v Kopřivnici se Intriky vůbec nevytáhly. Ono to asi souvisí také s dostupností dostatečného počtu sad pro vlastní turnaj, aby se kolo mohlo hrát na všech stolech současně.
Snad mě to konečně donutí konečně si poctivě projít Intriky, jelikož se mi povedlo urvat nominaci do pražského finále. Prozatím jsem testoval jen pár náhodných sad a byl jsem úplně neschopen hrát. :)
otázka na Caulyho
V Korunce se bude hrát jen základ nebo i Intriky? A přednastavené sety nebo random?
praha 4.6.
Je to u nás v Kobylisích a zvažuji, že tam pošlu svoje kluky z kroužku. Má tam taky někdo namířeno?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Plošinovka
Akt. cena: 180 Kč
Končí za: 1 den