Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 30 min (reálná data) |
Herní svět: | Středověk |
Herní kategorie: | karetní hra, budovatelská |
Herní mechanismy: | deck-buildingHráč v průběhu hry staví svůj osobní balíček karet - získává hodnotnější karty a zbavuje se počátečních slabých. |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | 999 Games Albi Bard - Centrum Gier Filosofia Editions Hans im Glück Rio Grande Games |
Autoři: | Donald X. Vaccarino |
Rok vydání: | 2008 |
Dostupnost: | 1 obchod (1108 CZK) |
Sdílej: |
Dominion: Prosperity
V Norimberku jsem viděl obal dalšího rozšíření pro Dominion. To už z toho za chvíli bude LCG ne? :)dominiony
Přestože Dominion mám hodně rád, plánuju skončit u Intrik maximálně u Sísajdu, pokud vyjde česky ...
Potřebuju si totiž procvičit říkat NE! :)))
Sísajd
vyjde ještě letos.
The Hammer
Já jsem skončil u Intrik, Seaside jsem ještě zvažoval, ale nakonec jsem si místo něj pořídil Thunderstone a tím s podobnýma hrama končím. Stává se z toho cosi nepojmenovatelného a mít doma 20 krabic s rozšířením pro Dominion se mi teda vůbec nechce.
The Hammer
Já jsem skončil u Intrik, Seaside jsem ještě zvažoval, ale nakonec jsem si místo něj pořídil Thunderstone a tím s podobnýma hrama končím. Stává se z toho cosi nepojmenovatelného a mít doma 20 krabic s rozšířením pro Dominion se mi teda vůbec nechce.
Parxel
Dominion mám hodně rád i z toho důvodu, že si ho opravdu můžu zahrát kdykoli s kýmkoli, s děckami, dospělými, zkušenými, náhodnými. Prostě položím krabici na stůl a hrajeme. Navíc se v tom dají dělat hodně dobře všelijaké turnájky či soutěže. Což by s těmi 20 krabicemi, jak říkáš, už dost dobře nešlo a hlavně by se vytratila ta přímost a jednoduchost (tím ovšem nechci vůbec říct, že ty další rozšíření budou špatné!)
Takže jsem pevně rozhodnut si Intriky pořídit, o Sísajdu :)(díky dilli za info) ještě pouvažuju a na složitější hraní jsem si pořídil Tándršutr.
A až budu velký a bohatý, dokoupím ostatní rozšíření :)))
The Hammer
Já se na to nedívám ani tak z hlediska ceny, i když i ta je důležitá, ale dívám se na to z hlediska herního principu, období a tématiky. Takže si spíš vybírám hry, které mají jiný herní princip nebo jsou prostě nečím jiné např. obdobím nebo tématem, než ty které už doma mám. A proto jsem zatím u Intrik skončil. V podsatě nemám nic proti hře, ale tolik rozšíření a v relativně krátké době!? :(
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Trickerion, rozšíření, insert Laserox a obalené k.
Akt. cena: 2000 Kč
Končí za: 1 den