Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 45 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | karetní hra, ekonomická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Abacus Spiele Albi Rio Grande Games Ystari Games |
Autoři: | Thomas Lehmann |
Rok vydání: | 2007 |
Dostupnost: | 2 obchody (849 CZK) |
Sdílej: |
Dotisk v CZ?
Máme doma rádi engine buildingy stejně jako Rec Arcanu. Už docela stařičký Race for the Galaxy je často zmiňován jako jedna z nejlepších her tohohle žánru, ale bohužel už není v češtině k dispozici. Nechystá třeba Albi dotisk, nebo už je tahle karetka dávno mrtvá? Díky.
- - -
Deskovky, nebo videohry? Toť otázka.
Vzhledem k tomu, že se to prodávalo v levných knihách za 120 kč, tak tipuju, že už nebude.
Zkus Master of Orion, za mě lepší hra.
Jak píše @Varouch, s dotiskem vůbec nepočítej. Nicméně na bazaru se objevuje více než často, takže s pořízením není problém.
Za mě je to hra naprosto skvělá a rozhodně za koupi stojí. Jen tedy se budeš muset prokousat naprosto otřesnými pravidly a šílenou ikonografií, ale po pár to budete mít zažité a pak to odsýpá rychle.
Jinak i já jsem si pořídil Master of Orion jako alternativu a dneska mě čeká první hra, tak jsem hodně zvědavý :)
Díky kluci! (Ač co koukám, tak hra není už hodnocena tak dobře, třeba na BGG je v hodnocení rozdíl celých 8 desetin.)
- - -
Deskovky, nebo videohry? Toť otázka.
Je to stále výborná hra. Pri nej odporúčam nalogovať sa napríklad na Boardgamearenu a vyskúšať si hru vo dvojici či trojici niekoľkokrát, aby sa človeku zažil systém a ikony. Na Boardgamearene je pri každej karte aj vysvetľujúci text efektu, takže sa tam človek dobre naučí poznať karty a rozpoznávať ikony.
---------------
Prekladateľ Joe
Ahoj, tiež si priklánam ka Master of Orion, je to dobrá hra. Tu na bazáre sa dajú Dobyvatelia zohnat,ale dost draho.
případně je možnost si hru vyzkoušet proti velmi solidnímu AI na PC
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Exit: Úniková hra - Faraonova hrobka (od korunky)
Akt. cena: 1 Kč
Končí za: 7 dnů