Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 45 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | karetní hra, ekonomická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Abacus Spiele Albi Rio Grande Games Ystari Games |
Autoři: | Thomas Lehmann |
Rok vydání: | 2007 |
Dostupnost: | 2 obchody (849 CZK) |
Sdílej: |
CZ verze - správná vs špatná
Dočetl jsem se, že existují dvě verze CZ vydání - správná a chybná. Do té chybné Albi údajně zasílá nějaké opravené karty. Může mi někdo poradit, jak poznám, jestli mám tu chybnou verzi? Díky.Warfery
podívej se na stránky Albi - tam jsou přelepky, takže si najdi ty karty a porovnej si je - pokud odpovídají přelepkám, máš správné karty
http://www.modernihry.cz/product_info.php?products_id=434
špatná verze
Díky, tak mám samozřejmě ty chybné karty. Můžete mi poradit nějaký kontakt, kde mohu požádat o správné karty? Děkuji.
kontakt
Seznam kontaktů je na následující adrese: http://www.modernihry.cz/kontakt.html . S Albi jsem komunikoval kvůli reklamaci 2x a vždy bez problému.
Kde koupit správnou?
V jakém internetovém obchodě koupit správnou verzi co nejlevněji? Děkuji za odpověď.
ktore karty su zle vytlacene?
viete mi poradit, ktore karty su zle?
hra vyzera lepsie nez san juan :)
odkazy na prelepky su uz nefunkcne, prelepky tam nie su, ani tu na zatrolenych.
mam verziu ktora bola distribuovana v levnych knihach.
viete mi poradit, prosim
Přelepky
Funkční adresa na přelepky:
http://www.albi.cz/images/stories/PRODUKTY/Hry/prelepky_dobyvatele.pdf
Martinaa
Dakujem, tento fungoval. :)
Obaval som sa, ze je viac pokazenych kariet :)
Dnes sme pouzili ako Dixit, fakt pekne obrazky. Najlepsia napoveda bola "Vesmirna lod" :-D
Přelepky
Odkazy už bohužel nefungují, mohl by mi prosím někdo uvést adresu, kde by se daly ještě najít, případně jestli by mi je někdo někam nenahrál? Díky moc!
Na co je potřebuješ?
Staré DV už prakticky není možné sehnat ...
Pelly
Objednal jsem si již použité DV z Aukra, tak jsem se chtěl přesvědčit, jestli mám opravdu karty v pořádku. Ale co jsem se tak díval na některé obrázky, tak to vypadá, že ano.
chyby
každopádně šlo jen o překlepy (jestli se pamatuju dobře). Zkontroluj vyjednavače, hvězdnou banku a myslím, že byl ještě překlep na jedný šestkový technologii (cech obchodníků tuším). Ostatní si nepamatuji...
nicméně ...
http://www.ceskykupec.cz/deploy/files/prelepky-chybnych_karet-_dobyvatele.pdf
tak
jsem to poslal i do sekce ke stažení...
Přelepky
Překlepy, ale důležité. Nakonec jsem tedy zjistil, že u 5 karet je chyba - 2x u Vyjednavače (bez dalších slev x s možným slevami), Doupě vesmírných kočovníků (vezmi si +3 karty x vezmi si +1 kartu), Stará Země (můžeš zahodit až dvě karty x můžeš zahodit až dvě zboží) a Veřejné práce (vezmi 1 kartu x vezmi si +1 kartu). Banka a Obchodní spolek jsou v pořádku.
Díky za ten odkaz.
Aha
tak to jo... to jsou docela zádadní věci ... :O Tak to pardon za dezinformaci ...
Kde sehnat
Dobrý den, nevíte kde hru sehnat? Momentálně není nikde dostupná. Děkuji. Lenka
Leňa007
Přímo tady v bazaru, objevuje se tam s železnou pravidelností i několik kusů najednou ;)
Přelepky - co je správně?
Jak to tu tak pročítám, tak jsem narazil na přelepky ke stažení a karty v mém vydání jsou stejné, jako jsou ty přelepky. Usoudil jsem tedy, že mám 2. vydání (české od Albi).
Na druhou stranu vedle ve vlákně je zmíněný rozdíl u 5 karet (vyšly samostatně pro nahrazení v 1. vydání), ale ty mám s podle všeho z prvního vydání... Jak to tedy je? Je možné u Albi ještě poptat karty pro opravu na 2. vydání (zkusím v pondělí email)? Nemám problém si případně objednat sadu za $5 z geeku, ale pro "klid duše".... :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Three sisters
Akt. cena: 425 Kč
Končí za: 1 den