Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Sadler Corey Konieczka Daniel Clark Kevin Wilson |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | 9 obchodů (cca 1959–2149 CZK) |
Sdílej: |
Kde kupujete rozšíření
Mám v plánu dokoupit si k Descentu nějaká rozšíření. Momentálně pokukuji po Shadow of Nerekhall. Můj dotaz je jasný - kde se dá levně koupit? Nemám moc zkušeností s nákupem čehokoliv ze zahraničí (kromě Aliexpressu), tak přivítám rady zkušenějších (předpokládám, že v zahraničí půjde sehnat levněji).To máš za jedno
Všetky obchody majú rozšírenia tak v cca rovnakej cenovej hladine, a keď si prirátaš poštovné z inej krajiny, vyjde to ešte drahšie. Mám komplet descent 2nd vrátane hero packov a lieutant expanzií, ale všetky som bral z CZ/SK... na tej hre proste neušetríš. Ale stojí za to, neľutujem ani jedno €
Meeshab
I já mám všechna rozšíření nakoupená postupně v různých obchodech, ale vše v ČR. Prostě jsem si vždy porovnal ceny daného produktu a bral z toho nejlevnějšího (s příhlédnutím k poštovnému, ale pro většinu jsem si dojel osobně). Cenový rozdíl byl někdy i 300kč. Zkrátka někde maj něco levnější a něco dražší. Je to sice zábava, která trochu vleze do peněz (když chceš vše), ale výsledný efekt je super (vše je zde přeloženo a přichází obrovská variabilita) a jak zde už zaznělo, nelituješ žádné utracené koruny (eura :-))
zkus toto
Na bookdepository.com maji poštovné zdarma a ted tam je par věci se slevou.
Lehino, Seladean
Díky kluci, tak holt asi moc neušetřím :-)
Mejlo
Díky, to vypadá dobře :-D Sice nemají to, co jsem chtěla, ale asi něčemu neodolám! A adresu si ukládám do budoucna.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
What Do You Meme?
Akt. cena: 550 Kč
Končí za: 10 dnů