Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 3–6 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, strategická, intriky |
Herní mechanismy: | hand managementHráči obměňují karty v ruce (můžou i přibývat) s cílem posbírat nějakou kombinaci., hlasováníHlasování, skrytý zrádceJeden či více hráčů hrají skrytě proti ostatním. |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | Edge Entertainment Fantasy Flight Games Galakta Giochix.it Heidelberger Spieleverlag |
Autoři: | Corey Konieczka |
Rok vydání: | 2008 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
solo hra
hral uz niekto tuto hru solo?nie je to nuda?cital som uz pravidla,ale zda sa mi to akesi nudne.solo
už mám za sebou dvě hry a opravdu není to žádný úlet. pro seznámení se s pravidly fajn, ale strácí to hlavní prvek...KDO JE SAKRA CYLON...
solo hra ???
No já bych to osobně nedoporučoval. Hra se pak smrskne jen na náhodné události, které musíš řešit ty sám a o to nejkouzelnější na téhle hře jsi ochuzen. Odpadá tady hlavně ta paranoia kdo je a není Cylon. Kdo hraje s tebou a kdo proti tobě. Odpadá taktizování a domlouvání a někdy i smlouvání se spoluhráči. Odpadají morální rozhodnutí komu ublížit a komu pomoct a pak zpětné tlučení do hlavy jak jsem jenom mohl pomáhat Cylonovi a proč jsem poslal nevinného člověka do basy. Chybí prostě to co dělá tuhle hru nejlepším.
Taková ta touha zachránit lidstvo a zároveň paranoidní podezřívavost všech proti všem.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Firefly EN
Akt. cena: 699 Kč
Končí za: 4 dny