Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 3–6 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, strategická, intriky |
Herní mechanismy: | hand managementHráči obměňují karty v ruce (můžou i přibývat) s cílem posbírat nějakou kombinaci., hlasováníHlasování, skrytý zrádceJeden či více hráčů hrají skrytě proti ostatním. |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | Edge Entertainment Fantasy Flight Games Galakta Giochix.it Heidelberger Spieleverlag |
Autoři: | Corey Konieczka |
Rok vydání: | 2008 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Marf
Skill Karty
Zdravím,to Marf
Skill karet je jen 10 druhů ale tentýž druh se liší jen číslem své síly, takže jsem se s tím nedělal a udělal jsem jen referenční kartu k těm 10 druhům a ke hře používám originální anglický balíček. Referenční karta plně postačuje a s grafikou skill karet už nic nehodlám dělat a rozhodně ne nějaké pdfko stovek karet se stejným motivem a textem a lišící se jen číslem.
Takže tě bohužel musím zklamat.
to Kren
No jelikož mám né moc dobrý scaner, tak nešlo by aspoň naskenovat jen těch deset referenčních karet aspoň s jednou zadní stranou a já bych si to už nějak opravil. To co je zde uložený, tak jsou ty karty na nějaký kartě. Můžu tě poprosit aspoň o tohle? Já bych si to pak upravil sám a kdyžtak i potom nahrál sem do sekce stažení.
Díky.
to jar12 a Marf
Bohužel na to nemám čas, protože mne čeká práce na Pegasu a ještě jsem ve skluzu s mapou na Twilight Struggle. Ale nechápu proč vám nestačí ta referenční karta Skill karet.
Karty
No oni by více méně stačili, ale když už si nechám dělat všechny karty do češtiny, tak bych to chtěl mít kompletní. Mě osobně angličtina vůbec nevadí, dokonce s ní komunikuji každý den v práci, ale tím že to je v angličtině, tak se zmenšuje počet lidí, kteří by si to zahráli se mnou. No pokud na to opravdu nemáte čas, tak Vás tím nebudu otravovat a budu to muset nějak vymyslet, škoda. Ale díky za odpověď.
to Jar12
Souhlasím s Křenem. Vyrábět přeložené karty dovedností je fakt zbytečná námaha. Sám jsem to řešil tak, že jsem před první hrou rychle přeložil základ (lokace, skilly, kvóra, postavy, destinace) a vytiskl to na pár listů papíru jako referenci, šlo se hrát a v pohodě. Se skilly je tenhle přístup rozhodně použitelný - těch karet je málo (5*2) a nejpozději po dvou hrách už nikdo nebude potřebovat ani ten referenční papír
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zombicide: Undead or Alive – Gears & Guns
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 5 hodin