Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 3–6 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, strategická, intriky |
Herní mechanismy: | hand managementHráči obměňují karty v ruce (můžou i přibývat) s cílem posbírat nějakou kombinaci., hlasováníHlasování, skrytý zrádceJeden či více hráčů hrají skrytě proti ostatním. |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | Edge Entertainment Fantasy Flight Games Galakta Giochix.it Heidelberger Spieleverlag |
Autoři: | Corey Konieczka |
Rok vydání: | 2008 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
PODSTATNÁ CHYBA v překladu pravidel
Byl jsem upozorněn na podstatnou chybu v překladu pravidlech, kterou jsem sám přehlédl. Je to špatně v překladu jak od Leecha, tak od AXEho! Při vytváření balíčku karet loajality pro hru je v originálu napsáno (a je to i logické), že za kartu postavy Gaius Baltar nebo Sharon Valerii se přidává do balíčku jedna karta loajality "NEJSI CYLON". Leech i AXE to mají v pravidlech špatně !!! Mají tam, že se přidává karta "JSI CYLON". Což je opravdu ptákovina protože by byla hra prakticky nehratelná když by se sešla ve hře početní převaha Cylonů.OPRAVENÁ VERZE UPLOADNUTA
Zdravím všechny. Opravil jsem chybu v pravidlech u tvorby balíčku karet "Nejsi Cylon" namísto "Jsi Cylon". Pak jsem doplnil nějaké výrazy abych zachoval zažitý žargon (BASESTAR, atd...) Naopak Quorum karty na Kvórum předělávat nebudu. To už bych mohl rovnou předělat "Vipery na VAJPRY" a "Colonial ONE na Kolonyjal VAN".
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Pandemic + insert
Akt. cena: 30 €
Končí za: 4 dny