Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Horror, Současnost |
Herní kategorie: | karetní hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Nate French |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Solo
Ahoj,Solo
Osobne povazuju hru se dema vysetrovatelema za zajimavejsi, true solo jsem hral kdyz sem se ucil poradne pravidla, ale ted uz nemam chut solo zkouset. :) Jinak ti prislo pekny kombo, to se tak casto nesava :)
solovka
Já hráju solo pouze s jedním vyšetřovatelem. Jednou jsem zkusil Daisy s Rolandem a bylo to moc lehké a přímočaré. Totiž Daisy pouze vyšetřuje a Roland čeká až na ní skočí nestvůra. Jedinou výhodu vidím v tom, že oba balíky můžeš expovat jejich směrem, takže ve finále získáš Sherlocka Holmese a ultramariňáka.
Pokud budeš hrát solo pouze např. s Daisy, užiješ si více srandy. A už vůbec není lehké pro ní postavit balík, který umí řešit všechny nepříjemné situace, které mohou nastat. Proto používám exp. body spíše na to, v čem je ta určitá postava slabší.
Ostatní povolání, především survivor, si říká o to být sám. A baví mě to. Je to hodně o zkušenostech a o stavění balíků a zkoušet a hrát dokola s různýma kartama. Myslím, že o tohle všechno přijdeš, pokud budeš hrát za dva vyšetřovatele.
Ale asi záleží hráč od hráče... někdo má radši spolupráci vyšetřovatelů, někdo solo výzvy... obojí má něco do sebe.
solo
Taky hraji výhradně solo a nejvíce se na to hodí Survivor vyšetřovatelé. Kupříkladu já dal s Wendy celý základ.
Solo
Ja som skúšal s Wendy Path to Carcosa kampaň a išlo to tiež veľmi dobre až na finálny Dim Carcosa ten som nedal ani raz. Tiež hrávam sólo pri hre za dve postavy sa hra dosť časovo natahovala a robil som viac chýb.
Survivor
Mně se teda ty Survivor karty zdály takové nemastné neslané. Občas něco zajímavého, ale že bych z toho chtěl stavět balík... Ale zkusil jsem včera Ashcana Peta a první 2 scénáře NotZ celkem na pohodu. Survivor karty se mi pořád zdají slabé, ale s tím psem už skoro nic dalšího nepotřebuji :D
Survivor
Mě zrovna přišly některé karty hodně OP, třeba takový Rise to the Occasion v kombinaci s Basaball bat je zabijácká.
Survivor
Mě ale zaujal ten Ashcan Pete, takže Baseball bat je mi k ničemu a pro to Rise to the Occasion jsem nenašel vhodnou situaci. Takže jsem měl 2 na ruce, ale nebylo kdy je použít. Ale hodně OP mi přijde Will to Survive. Na nějaký final bosse nebo nepříjemné boje je to neskutečné.
Survivor
Tak ono Will to Survive je OP v jakémkoliv decku. Já hraji Wendy a tam se mi osvědčila kombinace RttO a Baseball bat. Včera jsem koukal na karty v novém AP a musím říct ten Ornate Bow je hodně silný
Survivor
Ten luk nevypadá špatně, ale jeden útok stojí v podstatě 2 akce. Tak pak řekni, jestli je to pro solo hru vhodné, abys tím neztratil celé kolo. Ale asi ne, většinou stejně potřebuješ 2 útoky, aby něco silnějšího zabil. Akorát na něco se 4 životami...
Jinak včera jsem jel poslední kampaň NotZ, ale měl jsem smůlu na test na willpower(3) a o kolik failnu, tolik horrorů dostanu. Vytáhl jsem ten speciální žeton, který je -5. Takže až se pak dostal -1 sanity, tak byl konec. Ale jinak to šlo celkem dobře, jen budu muset zkusit druhý pokus :)
Luk
U toho luku se mi líbí kombinace ještě z kartami:
Narrow Escape a Aquinnah lvl3
Luk
S tím Narrow Escape je to dobré. U té Aquinnah nevím, proč zdůrazňuješ lvl3. Je jen o 1 levnější, jinak má stejnou schopnost, ne?
Aquinnah
Právě že ne, u lvl 1 dáváš zranění jinému nepříteli u lvl3 dáváš zranění libovolnému nepříteli ve tvé lokaci. Díky ní jsem zabil Umordotha v jednom kole :D
Aquinnah
Vidíš, to jsem si ani nevšiml, takové drobné změny, tak to je hned mnohem lepší :) Jinak na druhý pokus už jsem dokončil NotZ s Petem, ale v posledním možném kole teda. Pak bych se spawnul Umordoth a to bych mu musel předhodit Litu asi :)
NotZ
Ono je někdy možná lepší si na Umordotha počkat a připravit se na něj. Mě osobně se to nepodařilo nikdy udělat předtím že se spawnul.
Co se týče Aquinnah tak té změny se všiml málo kdo.
NotZ
Já jsem s Jenny i s Petem to zvládl před spawnutím Umordotha, na ten boj bych se asi musel hodně připravit. S Petem je to dobrý, protože máš pohyb a vyšetřování v jedné akci. Kdybych si to uvědomil ve druhém scénáři a trochu to optimalizoval, tak bych našel všech 6 cultistů. Takto mi jeden utekl, potvora :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Majesty CZ
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 2 dny