Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Horror, Současnost |
Herní kategorie: | karetní hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Nate French |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Obaly
Ahoj je možné použít tyto obaly na hru?easterlingi
No je, ale patri k tencim obalum osobne bych radeji zainvestoval do jejich premium rady nebo jinych silnejsich obalu.
mayday
Tak těmhle obalům bych se vyhl ze 100 kusů ti na kartách bude lícovat asi tak 80 kusů
VitekS
A jde jen o problém u AH:TCG? Protože já tyhle Maydaye používám běžně a není problém...
Kew
měl jsem problém i Lotra, ono u nich hodně záleží jestli se ti dostanou ty vyrobené v číně nebo na taiwanu(ty mám rád, krásně seděli a dobře se drželi v ruce)
Ale je možné že se mi dostala do ruky špatná várka.
I když budeš mít třeba ztrátovost kolem 20-10 kusů tak to jsou hodně kvalitní obaly za tu cenu.
....
Nekupuj ich, sú strašné. Obaloval som do nich core a dunwich cyklus. Sú tenké, pri brani karty do ruky šuštia ako lacný igelit. Zle sa miešajú. A ešte sa mi v pôvodnom inserte pokrčili rohy tychto obalov.
co balit?
Balíte u AH všechny karty? Já mám tendenci balit jen to na co nejvíc sahám, čili hrací karty a encounter a lokace nechávám bez obalu, ale tuhle jsem viděl několik gameplayů, kde to měli přesně obráceně, může k tomu být nějaký racionální důvod?
Měli tam taky bezvadný plastový obaly na žetony z chaosbagu, na ty taky sem tam sahám, dá se to někde koupit?
louza
Obaluji vše. Kapsle na žetony jsem bral tady
https://www.aliexpress.com/item/32713523104.html
louza
myslim ze tie kapsle sa daju kupit v ktorejkolvek predajni pre numizmatikov. sú to klasické kapsle na mince. veľkosť ~26mm
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Výbušná koťátka EN
Akt. cena: 80 Kč
Končí za: 6 dnů