Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Horror, Současnost |
Herní kategorie: | karetní hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Nate French |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Novinky od FFG
Viz https://www.fantasyflightgames.com/en/news/2021/9/15/in-flight-2021/
Ve stručnosti:
A nový Core Set (jako třeba u Pána Prstenu LCG) nebude?
Bude, ale to už bylo oznámeno dřív. Měl by být v prodeji snad už příští měsíc. Tohle jsou novinky ze včerejška.
Bude, ale to se ví už pěkně dlouho, takže to není žádná novinka. :-) Nový core set bude ještě letos, zmíněné novinky v prvním kvartálu příštího roku.
Trochu jsem doufal, že vydávané cykly budou především nové jako u Pána prstenů a jako tady připravovaný Edge of the Earth. Když bude teď Dunwich, tak předpokládám, že budou postupně i další cykly. Ale třeba se pletu. Po letech, kdy jsem se AH LCG vyhýbal jsem letos AH nakoupil ... a už je to postupně tady :-D. Nezahlédli jste zda součástí nového formátu vydávání bude i "Return ..."
Tak nové cykly samozřejmě budou,ale musíš jím dát trochu čas, vždyť teď jde jeden teprve do prodeje. Ten vývoj chvíli dá, tipuju že nový cyklus bude někdy koncemjara.A A u Pána prstenů jde snad co vím jen o reprint starých cyklů. O Return to… řeč nebyla a ani nevidím důvod u nich něco měnit, pořád je to nadstavba pro hardcore hráče s bonusovou krabicí pro uskladnění.
@2vkjmch Returny by měly zůstat tak, jak jsou.
Osobně tipuji, že budou vydávat jednu starou kampaň v novém balení ročně a k tomu jednou ročně novou kampaň, return a stand-alone. Prostě v každém kvartálu něco.
Ha, tak snad vydají zanedlouho Carcosu, to by bylo fajn
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Paláce Carrary
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 6 dnů