Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Horror, Současnost |
Herní kategorie: | karetní hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Nate French |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Dunwich Legacy kampan dojmy, možné SPOILERS
Prave jsem poprvé dohrál kampaň Dunwich Legacy a tak jsem se chtěl podělit o dojmy. Zkusím to bez spoilů, ale možná to tak úplně nevyjde, tak bacha.Dunwitch
1) AH LCG se dostalo naprosto jasně do mých top 5 her a z cthulhu her od ffg mi přijde nejlepší.
Dojmy z kampaně. Skids O'tool a Ashcan Pete se spolu probojovali vcelku bez problémů až do Dunwitche, kde se bohužel ztratili na Sentinel Hillu a zemřeli bídnou smrtí pod nadvládou Yog Sothotha. Přitom se jim dařilo velice dobře, získali Necronomicon i silné spojence. Dokonce zvládli i řídit lokomotivu. V krvavém rituálu byl obětován pouze jeden blázen z Dunwitche. Ale Sentinel Hill a jeho nástrahy byly nad síly obou z našich netradičních hrdinů.
Na hře obdivuju hlavně tu atmosféru, kterou vytvoří díky pár kartám. Každý scénář je trošku jiný a stále zábavný. Po dohrání jsem neodolal a koupil další core - kvůli db a možnosti hrát ve více lidech.
Kampaň
Tak dneska jsem dohrál tuhle kampaň z Wendy a musím říct pěkné. Nejtěžší mi přišlo Muzeum naopak cesta vlakem byla hodně jednoduchá, potkal jsem snad jenom dva acolyty. Co jsem nečekal že kuchnu všech breed of yog-soth. Jinak cestou vlakem se Wendy nějak ocitla v New Orleans a kuchla toho vlkodlaka :D
Balíčky:
https://arkhamdb.com/decklist/view/7321/wendy-adams-the-dunwich-legacy-campaign-starting-deck-1.0
https://arkhamdb.com/decklist/view/7322/wendy-adams-the-dunwich-legacy-campaign-final-deck-2.0
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Cesta za štěstím
Akt. cena: 550 Kč
Končí za: 13 dnů