Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Horror, Současnost |
Herní kategorie: | karetní hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Nate French |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Invocation Kit - Organized Play
Ahoj,Invocation
Taky jsem nad tím přemýšlel. V CR se zeptat jedině Michala Ekrta a nebo to zkusit přes ihrysko dělají Folloship eventy k LOTR LCG
Tady je odpověď od Michala:
Obchody to od dneška mohou objednávat.
takže stačí uhnat alespoň jeden obchod co to objedná.
Invocation kit
To vypadá zajímavě, máte někdo alespoň přibližnou představu kolik to stojí?
cena
jestli to budu brát podle ceny FS kitu k LOTR LCG tak to bylo 50USD včetně pošty(když to vydělíš 4 tak to je dobrá cena na jednoho hráče. Mě napadl Mephit v Praze, ty objednávají pro Netrunnera a jiné.
...
Kdybyste věděli cenu, tak dejte vědět. Také by mě to zajímalo. :)
Kit
Tak kit sehnán, objednáno pře organizátora Yu-Gi-Oh.
Kit
ahojte,
tiež by som mal záujem o takéto niečo. Neviete na koho sa obrátiť?
VitekS - kit objednavka
tez bych mela zajem - je mozne pres Tebe nebo plz poradis na koho se obratit, jak lze objednat? Diky moc
Kit
Řeknu na rovinu takový zájem jsem opravdu nečekal že to vyjde i na dva kity.
V prvním by měli být:
Bbubálek
bobson a Kudrt57(jestli mají zájem)
a já.
Ohledně druhého kitu zkuste kontaktovat koumes731
kit
vou to som taky nečakal :-D so mnou isto rátaj.
Bol som pripravený ponúknuť, že kludne vezmem 2 :-D
Len dúfam, že nebude vadiť poslanie na Slovensko.
Ak by sa bral aj spomínaný LOTR tak na ten by som sa tiež hlásil, ale Arkham je priorita :-D
kit
Lotra bude dělat ihrysko a když se nic nesemele tak bych tam dorazil, jen bych musel promyslet spojemí mezi Teplicemi v Č. a Bratislavou
...
U mě záleží na ceně. Kolik to na jednoho hodí?
Dík za organizaci a za info!
cena
U ceny záleží jestli to bude s DPH nebo bez(45Eur)...Měl by být k dispozici v listopadu jestli se nepletu(když je Arkham Night).
Zájem
také bych měla zájem, pokud se ještě najde "místo" :)
Nabídka
Pokud má někdo další kdo není ve skupině s VitekS tak se hlašte přes SZ. Zkusíme něco vymyslet.
Cena
Pokud to je 45 za celý pack, tak ok, pokud by to mělo být na jednoho, tak by to pro mě bylo horší. :D
Zájem, dotaz
Ahoj, taky bych měl zájem, ale není mi úplně jasné jak to funguje. Jakýkoliv obchodník si může objednat Invocation Kit a uspořádat turnaj, kdy každý z účastníků dostane z tohoto kitu unikátní kartu? Případně se tu domlouvá, že kit objedná nějaký obchodník, který karty poté rozdá již domluveným zájemcům? Děkuji za odpověď.
kit
Objednat to může obchodník který je v systému BF.
Co se týče turnajů, tak se to týká pouze kitu kde jsou i scénáře, což u tohodle není(podložka,karta a žeton). Tento je více méně určen jako promo čí pro sběratele akorát tam jsou přidaný pár pravidel pro základ.
cena
Já to od VitekS pochopil jako +/-50 USD (nebo 45 EUR whatever) za komplet 4, čili čtvrtina na jednoho zájemce, pokud tomu tak není, tak pak bych to nechtěl ani já.
Skupina
Snad jsem poslal vsem zajemcum podminky, potvrzeni zatim od olie21, JeaH, jana.maruska
Skupina
Poslední možnost se přidat. Dnes se musí odeslat objednávka. Prozatím potvrzeni 1. olie21, 2. JeaH, 3. jana.maruska, 4. Mithril, 5. loix1
Pokud bude 7 zajemcu, objednaji se 2 kity.
kit
a je po ptákách:
Tak jsem musel zrušit všechny objednávky, které nebyly z kamenných prodejen. Esdevium nově kontroluje všechny objednávky jakýchkoliv kitů, vše musíme dokladovat linkem na web/facebook obchodu a když se jim to nezdá, tak fotkou z google street view a podobně.
Psal to Michal Ekrt na FB
Storno
V tom případě bohužel musím stornovat i naší skupinu.
Kit
Do kedy je možné objednávať ten kit? Ak by som zohnal kamenný obchod?
Event
Vypadá to že jeden by se mohl uskutečnit 17.3. v Mephitu. Teda jestli se něco nezmění.
Event
ak to je pravda, tak by som mile rád prišiel
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
České karty ke hře, KOMPLET!
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 7 dnů