Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–8 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 180 min (reálná data) |
Herní svět: | Horror |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Herní mechanismy: | dice rollingVe hře se hází kostkou či kostkami. |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Kevin Wilson Richard Launius |
Rok vydání: | 2005 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Kombinovatelnost CZ (Základ,Faraon,Dunwich)
Dobrý den chtěl bych se zeptat zdali vidíte providitelní (případně máte zkušenost) dokupovat k daným CZ verzím AJ verze. Jdemi především o hratelnost sám se považuju za dosti dobrého angličtináře abych to zvládl prý vyjde přeložení dalšího rozšíření až příští rok a právě proto píši sem.Kombinace
Nevím, jestli správně chápu otázku, ale já mám základ a Faraona v češtině a další rozšíření anglicky a není v tom žádný problém. Člověk si jen musí ujasnit, jak je která věc pojmenována česky a jak anglicky. Za začátku to působí trochu schizofrenně, ale časem to při hraní ani nepřijde.
Kombinace - Odpověď
Děkuji za odpověď no vůbec sem nevím jak by to mohlo vypadat :D Právě mám v češtině šecko co jde ale nechce se mi kupovat všechno v angličtině hra je úžasná čekam na Eldtrich až pude do CZ (přece jenom ta mateřčina je pohodlnější) ale u Arkhamu se mi moc čekat nechce tak sem právě doufal že by někdo kdo má osobní zkušenosti s kombinovánim jazyků mi to mohl přiblížit.
Kombinace
Jak říkám, pokud anglicky rozumíš, tak kombinování problém není, pokud ti nevadí, že to nemáš jednotně. V praxi to funguje úplně stejně.
Díky
Dobře díky za odpověď takže asi začnu dokupovat :D doufam že dunwich a faraon nesklame zejtra to je doma
AntosicCZ
U většiny rozšíření jsem udělal překlad karet, který by měl sedět v termínech s oficiálním českým překladem, a je tu ke stažení, a zbylé věci (Lurker at the Threshold a Miskatonic Horror) budou časem taky, Lurker teda výhledově snad do pár měsíců, jen co dokončím jiný překlad na kterém dělám :)...Teď koukám, že píšeš že jsi dobrý angličtinář, tak pak bych to vůbec neviděl jako problém, těch pár herních pojmů co se používají v českém základu a objevují se v rozšířeních v angličtině se člověk naučí bez problémů.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Válka o prsten: Páni Středozemě - NOVÉ VE FÓLII!
Akt. cena: 1125 Kč
Končí za: 5 dnů