Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–2 |
Doporučený věk: | od 13 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | karetní hra, sběratelská |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | Fantasy Flight Games |
Autoři: | Richard Garfield |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
store championship 2014 Bratislava
ahoj, v nedelu 23.2. sa uskutoční store championship v Bratislave v herni Ihryska. čas a bližšie info ešte upresním...oficialne
Ahojte,
Buducu nedelu sa budu v herni Ihryska konat Store Championships v Netrunnerovi. Ceny budu vskutku chrumkave ( http://www.fantasyflightgames.com/ffg_content/organized-play/2014/store-championships/adn-2014-storechamp-prizes.png ), vstupne planujem nastavit na rozumnych 10 eur.
Zapis od 9.00, zacat by som chcel o 10.00. Decklisty povinne, hrat sa bude vhodny pocet kol swissu (podla poctu ucastnikov, pravdepodobne 4) plus nasledne top 2 alebo top 4, podla toho nakolko jednoznacne budu vysledky.
Kto mozete, urcite pridte si zahrat (budem mat snahu na vas nahadzat kadejake zaujimave ceny uz len za ucast), a dajte vediet aj vsade, kde vas napadne. Cim viac ludi, tym viac adidas!
pk
Doufám, že se v Brně domluvíme a jedno auto vypravíme.. ;-)
brno
no to by bolo super, dajte vedieť.
brno
ako vyzerate? mame vas očakavať?
brno
Zdar.
Nakonec nedojedeme.. :-( ..dva ze čtyř to totiž odvolali a cesta ve dvojko by byla už poměrně finančně náročná.. :-(
Užijte si to.. a snad se uvidíme na tom Store Championship v Práglu.
škoda
hadam hej teda, praha vyzera u nas nadejne, a potom tu ešte bude chronos protocol... :)
Kolik očekáváte v neděli účast, jestli tedy máte představu??
učasť
no ťažko povedať nejaky pravidelní hrači vypadli koli datumu, ale nebolo kedy inokedy to spraviť bohužial :(, ako to tak teraz len tak orientačne ratam cca 8-10 je istých + mi vyhcazdajú asi 2-4 taký nahodný čo by teoreticky mohli prisť, škoda je vas štyroch a škoda je aj našho SVK vychodu, kde na FB vznikla skupina asi z dalšimi 8 ludmi mimo BA a nejako sa aktivne netvaria ani tam ani tuna (majú to asi daleko)...
Bude nějaký report? :-)
report
uvidím či peekay niečo spraví on mal komplet zoznam čo sa hralo, finale sa natačalo tak aj z toho možno niečo bude.
na začiatok len zakladne info:
bolo nas nakoniec len 9 stalych hračov (zopar nemohlo prisť) a nikto další sa neukazal (škoda), hralo sa 5 kôl swissu a nasledne finale.
také pikošky boli že sme komplet odignorovali criminalo (nebol ani jeden) vela ludi hralo jinteky, bolo vela noisov. brain dmgom sa vobec v hre nešetrilo jednu hru som uhral s 5 :D na dalšej som šiesty braindmg neprežil :D
aj sa fotilo, tak skusim niečo zohnať a hodiť aj sem...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Království divů
Akt. cena: 180 Kč
Končí za: 1 den