Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–2 |
Doporučený věk: | od 13 let |
Herní doba: | 60 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | karetní hra, sběratelská |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | Fantasy Flight Games |
Autoři: | Richard Garfield |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Humanity's Shadow
http://www.fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=3857Kati
Jasne, muzeme mit na stole treba Armitage codebusting a pak se jeji cena snizi o jeden klik a tedy, vyplati se uz behem 6 kliku, takze behem 4 kol... po 6 kole jste jeden kredit/klik v plusu. No nevim.
aqwarty
Aspoň keby nebola "unique".. :)
>> aqwarty
12 clicků?? To asi každý počítámě trochu jinak.
Cena se ti vrátí již za osm clicků...
Kati
Neuniká vám možnost naládovat jí několika clickama a pak to sebrat všechno najednou?
Nevim jestli něco neuniká mně, ale její cena se vrátí během 3 clicků: 1. click = umístit 3c, 2. click = další 3c, 3. click = sebrat 6c -> čistý výnos 3c (neboli náklady na vyložení Kati).
Havelock
To je možné?
Načo je potom "once per turn"?
Týka sa to len toho clicku na získanie kreditov z karty?
Santorrinni
No podle mě použít jen jednou za kolo znamená použít max. jeden click za kolo, tedy buď umístit 3c, nebo credity vybrat.
Havelock
podle mě není tvoje úvaha správná.
Respektive, když ve své úvaze vyměníš click za turn, tak to bude správně.
EDIT: Jsem sice úplný nováček v Netrunnerovi a v podstatě mi teče ještě mléko po bradě, ale nějaké zkušenosti s LCG mám a jeví se mi to jako dobrá karta i přes to omezení. V dlouhodobé perspektivě se to ekonomicky určitě vyplatí.
huh?
Tech 12 clicku se vzalo kde? Ne ze bych byl ultra matematik, ale tohle mi hlava nebere. Karta mi spatna neprijde.
Beholder
Ano, sice to bude trvat 3 kola, ale každé kolo Runnera se skládá ze 4 clicků a tím bys započítával i ty 3 nevyužité clicky za kolo do nákladů. Lepší formulace by měla tedy být, že to sebere 3 clicky, po jednom za kolo.
To je fakt legrace :-))
Celkově se vrátí jak píše Havelock, jen výnos je +2.
Osm clicků, kterými jsem možná někoho zmátl, je v porovnání s podobnou kartou Armitage Codebusting.
Havelock
jo jasně, to je pravda. Asi jsi to tak nemyslel, ale vypadalo to, žes to myslel v jednom kole...
Jaydee
Jak to myslíš, že výnos je +2 ? Jakože 5?
>> Havelock
Pouze dva - jeden odečítám za click pro vyložení Kate.
JayDee
No výnos je právě 0, protože Kati stojí ještě 2c sama o sobě. Napsal jsem asi zase nesrozumitelně:"... 6c -> čistý výnos 3c (neboli náklady na vyložení Kati)", čímž jsem měl na mysli, že ty 3c jsou náklady na vyložení a tak tedy nezbyde nic.
Já myslím, že se chápeme :-)
1.kolo / jeden click: vyložení
1.kolo / druhý click: +3 kredity na Kati
2.kolo / jeden click: +3 kredity na Kati
3.kolo / jeden click: zisk 6ti kreditů (mínus 2 za Kati)
Tzn. po čtyřech klicích se cena vrátí.
12 kliku
No, jednoduse. Stoji dve kreda, takze uz jen na to, abych ji vylozil ,potrebuju dva kliky, za treti klik ji vylozim. 4. a 5. klik jsou 3 kredity, takze jsem cistyho casu -2. Sesty a sedmy jsou dalsi 3 kredity. A tak dal. Pravda je, ze moznost, ze bych na ni skladoval kredity mi nepripadla na mysl. Pravda je ,ze pak se vyplati vic... v dlouhodobem meritku (4.+ kolo...). Presto, mit po 4 kolech a nakladech 7kreditu ,mit 9 kreditu... Je to opravdu DLOUHODOBA investice:)
aqwarty
Ano, je to tak, z hoooodně dlouhodobého hlediska a proti NBN prakticky k ničemu, protože se svym tag sprayem je jednoduché o tento resource přijít.
Jestli ale počítám správně, tak těch 12 clicků ne a ne dosáhnout:
2c + 1 click na vyložení Kati (celkem -3)
+2 clicky na zisk 3c (zisk 1; celkem -2)
+2 clicky dtto (celkem -1)
+2 clicky dtto (celkem 0)
celkem 9 clicků
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Throw Throw Burrito (nové)
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 2 dny